Delfinprogram - harmónia a vízben!
Címlap / Szépség-Egészség / Delfinprogram - harmónia a vízben!

Delfinprogram - harmónia a vízben!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-31

A Delfinprogram egy egyedülálló, különleges meglepetés a víz szerelmeseinek. Magyarországon még teljesen új, végre azonban innen is elérhető. Miben rejlik a delfinekkel való együtt úszás titka, mitől olyan egyedi, szép és különleges? Úszás, delfinterápia a tengerben! 


Rendezvénynaptár
Komplex csomagokat kínáló, program indul útjára Magyarországi szervezéssel a csodálatos Marmarisra. Harmonikusan ötvöződik a kínálatban a hazánkban és külföldön is oly népszerű wellness szolgáltatásokat és a gyógyulást, feltöltődést szolgáló pihentető, relaxációs program az aktív kikapcsolódás és nyaralás élményével.


Együttúszás delfinekkel
Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt hihetetlen, egy életre szóló élményt ad a delfinekkel való találkozás. A delfinek társasága elrepít egy, a realitástól távoli világba, ahol más a közeg, más a tér, újak a hangok, és újak az érzések. Magával ragad az életkedvük. Izgalom és boldogság tölt el, amint melléd úsznak, hiszen csak ahhoz mennek közel, akire ők kíváncsiak. Kivételezettnek érezheted magad, ha ezt megteszik. Az együttúszás felszínre hozza szunnyadó gyermeki énünket, kreativitásunkat, de mindenekelőtt örömet és vidámságot ad nekünk. Lenyűgöző élmény a találkozás ezzel a hatalmas, erős, mégis gyöngéd, csodálatos élőlénnyel.

HarmoNet tipp: Újabb bizonyíték: a delfin intelligensebb az embernél! >>

Vízi programok gyerekeknek
Kisgyermekes családok részére összeállított programcsomagban felnőtt wellness foglalkozások és párhuzamosan szárazföldi és vízi fejlesztő játszóházzal örvendeztetik meg a szervezők a kicsiket. A legkisebbek babaúszáson, a nagyobb gyerekek mozgásos és szerepjátékokból felépített élményprogramokon vehetnek részt.

Felnőtteknek Watsu®
A program során lehetőség van megismerkedni egy egyedülálló vízi terápiával, a Watsuval, mely alig egy éve elérhető hazánkban és egy különleges, lazító, gyógyító módszernek számít szerte a világon.

HarmoNet tipp: A Watsuról a HarmoNeten itt olvashatsz >>

Vízi mozgásprogramok 
A vízben, illetve szárazföldön végzett mozgásos és relaxációs foglalkozások segítenek helyreállítani és karbantartani a testi-lelki egyensúlyt. Hatékony eszközt adnak ahhoz, hogyjobban megismerhessük önmagunk és stresszoldó technikákat tanuljunk. Könnyen elsajátítható gyakorlatok segítenek a stressz elengedésében, a hatékonyabb relaxáció megélésében; az izületek, izmok, megfelelő átmozgatása, nyújtása, a helyes légzés elsajátítása által. A tengerben végzett mozgásos, játékos órák során lehetőségünk van megélni a tenger nyújtotta szabadságot, kapcsolatba léphetünk az elemek ősi erejével. 

További információk >>

E.M.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3743 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x