5000 éves keleti egészség-esszenciák Magyarországon - A...
Címlap / Szépség-Egészség / 5000 éves keleti egészség-esszenciák Magyarországon - A Goji bogyó titka

5000 éves keleti egészség-esszenciák Magyarországon - A Goji bogyó titka

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A sok-magvú, skarlátvörös színű bogyó, a Goji-gyümölcs legendája ötezer évvel ezelőttre nyúlik vissza. Kevés olyan növényt ismer ugyanis a keleti vagy nyugati világ, amely mind C-vitaminban, mind vasban gazdagabb lenne a tipikus forrásoknál, mindamellett 18-féle aminosavat, és 21-féle ásványi anyagot tartalmazna. 

Az öregedést gátló, vitalizáló hatásáról ismert növény nemcsak kiegészítőként, vagy wellness-italként, hanem kellemes ízének köszönhetően akár a reggeli mellé fogyasztott juice-ként is beilleszthető az egészséges étrendbe.

A közönséges, vagy kínai ördögcérna, avagy lícium-cserje bogyói gazdagok antioxidánsokban, és megszámlálhatatlan módon ösztönzik a szervezet vitalizálódását: a megfelelően elkészített Goji-ital támogatja a regenerációt, immunerősítő hatással bír, javítja az emlékezőképességet. Fokozza a férfierőt. Segít fenntartani az egészséges keringési rendszert, látást, a normális vércukor-, illetve az egészséges koleszterin szintet. Enyhíti a fejfájást és a szédülést.

Csillapítja a stresszt és az idegességet, javítja az alvás minőségét. Elősegíti az egészséges máj- és veseműködést, az emésztést, támogatja a fogyókúrás folyamatot. Csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát. Enyhíti a változó kori tüneteket. Erősíti a csontokat és az izmokat. Segít aktiválni a gyulladáscsökkentő enzimeket. Segít megelőzni a korai öregedést.


HarmoNet tipp:
Méregtelenítés gyümölcslével >>

Ráadásul a Goji-ital nemcsak egészséges, hanem finom is. Kifejezetten kellemes íze miatt alkalmas arra, hogy a reggeli juice helyett fogyasszák az egészségük megőrzése mellett kiálló fiatalok, idősek.

Az Aktív Egészség csapata nemcsak a Goji gyümölcséből készülő, ízletes wellness-italt ajánlja, hanem a Noni, Mangosztán, Acai bogyó, vagy Aloe Vera - szintén az antioxidánsok, egészség-megőrzés terén kiemelkedő növények - kivonatából készülő italokat, és a csepp formájú Ocean Gold-ot is. A HerbaHáz, a MediLine és a bioboltok kínálatában elérhető italok új ízeket jelentenek az egészség-megőrzés palettáján. Weszelovszkyné Varga Márta, a HerbaHáz beszerzési vezetője maga is meglepődött a Goji ital hatékonyságán: "Egy tavalyi műtétem után fogyasztottam, és a saját várakozásaimat is meghaladó gyorsasággal épültem fel a kórházi, majd otthoni lábadozás során."

A wellness-italok nem helyettesítik az egészséges életmód egyéb elemeit: a helyes táplálkozást, a testi és lelki egyensúlyt, a rendszeres mozgást, és az orvosi ellenőrzést nem pótló italok fogyasztása a megelőzésben, rehabilitációban, és az egészség-megőrzés kellemes megéléséhez nyújtanak hiánypótló segítséget.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5002 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x