Mondj igent a saját univerzumodra!
Címlap / Szépség-Egészség / Mondj igent a saját univerzumodra!

Mondj igent a saját univerzumodra!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Minden ember meghatározott céllal és feladattal született a Földre. Beteljesülést csak akkor érhet el, ha felismeri életfeladatát, elfogadja és eleget tesz neki. Az önismeret a legfontosabb emberi tulajdonságok egyike. Célja ugyanúgy a szocializáció is, mint az egyén sikere. A belső megerősítés technikájáról és boldogságról Bellától hallhatunk. 

Miért fontos időről időre tudatosan rendbe szedni az életünket
A látható cél csupán orientációs pont a horizonton, amely irányt szab utunknak. A valóságban maga az út a cél, ahol a látható célok és a bennünk lévő boldogság fokmérője döntik el az irányt.
Amikor felismerjük, hogy fölösleges végigrohanni az úton, és azt kívánni, hogy minél előbb célba érjünk, attól kezdve fogjuk igazán élvezni az utat és azt, ahol éppen vagyunk.
Majdnem mindenki tisztában van a célmeghatározás jelentőségével.

100-ból 97-en mégsem tűznek ki célokat.
Viszont 100-ból 3 ember sokkal jobban él, mint a többi 97.

Lehet rengeteg célunk, de ha hiányzik hozzájuk a motiváció és a lelkesedés, akkor nem jutunk el sehova. Megeshet, hogy nem a megfelelő célt próbáljuk elérni, vagy olyan célokat tűzünk ki magunk elé, amelyeket a kultúra sulykol belénk, mint például „keress pénzt”, „vegyél házat”, „alapíts családot”. Persze ezekkel a törekvésekkel semmi baj nincs, de elfedik azokat a törekvéseket, amelyek valódi és tartós boldogságot biztosíthatnának.
Fontos, hogy felismerjük, mely célok tesznek tartósan boldoggá, és azt kell kitűzni!

Miért olyan fontos a boldogságunk szempontjából a célok kitűzése

  1. Céltudatot biztosít számunkra, meg hogy urai vagyunk az életünknek. Lesz miért dolgoznunk, miért örülnünk.
  2. Az értelmes célok támogatják önbecsülésünket. Azt eredményezik, hogy magabiztosnak és hatékonynak érezzük magunkat. Minden részcél elérésével az érzelmeink felpezsdülnek. Ezek nemcsak boldogítanak, de folytatásra is ösztönöznek. (Gondolj valakire, aki számodra nagyon boldogtalan. Figyeld meg, hogyan él…)
  3. Ha követjük céljainkat, ez napi szinten is struktúrát és értelmet ad az életünknek.
  4. Segít megtanítani, hogy jól bánjunk az idővel, segít beosztani az időnket. Például kisebb lépésekre, részcélokra osztjuk fel őket. Ez által kialakítunk egy olyan menetrendet, amely alapján elérjük a célt. Az életünk elég gyorsan széteshet rendezettség nélkül.
  5. Nehéz, válságos időkben segít abban, hogy megküzdjünk a gondjainkkal. Nagy megrázkódtatások lehetnek, melyek miatt célt kell módosítani. De az meg nem lesz véletlen.
  6. Sokszor együtt kell működnünk más emberekkel, ahhoz, hogy elérjük céljainkat. Az ilyen társas kapcsolatok önmagukban is sokszor fokozni tudják a boldogságot. Az embereknek erős szükségletük van arra, hogy tartozzanak valahová.

Milyen haszna van ránk nézve, ha ezt a belső nagytakarítást megcsináljuk
A tartós boldogság egyik legfontosabb stratégiája egy értelmes életcél kitűzése és elérése. Sokkal boldogabbak azok az emberek, akik valami olyan dologra törekednek, ami számukra fontos, mint azok, akiknek nincsenek merész álmaik, vagy törekvéseik. 
Azért álmodozunk ezekről, mert azt hisszük, a vágyképeink beteljesítése boldogabbá tesz majd minket. Mégis csupán kevesen tudják, milyen mértékben növelhetik boldogságukat tartósan, és mindehhez hogyan fogjanak hozzá.


Mindannyian boldogok akarunk lenni, még akkor is, ha más szavakkal fejezzük ki ezt a vágyunkat. Mindegy, hogy az élet céljáról, szakmai sikerről, spirituális kiteljesedésről, szerelemről, valakihez tartozásról, szeretkezésekről szövögetett álmainkról van-e szó.

Kutatások is bizonyították, hogy ha igazán boldogok vagyunk, akkor:

  • Növekszik az energiánk
  • Felszabadultabbá válunk és ezáltal a bennünk lévő kreativitás is
  • Erősödik az immunrendszerünk
  • Jobbak lesznek az emberi kapcsolataink
  • Hatékonyabbak és sikeresebb leszünk a munkánkban
  • Testileg és lelkileg is stabil egyensúlyba kerülünk
  • Az életkörülményeink spontán módon a javunkra változnak
  • Megnő a kisugárzásunk
  • Önbizalmunk és önbecsülésünk megerősödik
  • Az állapotingadozásaink megszűnnek

Ahhoz hogy ezeket elérjük, szükséges egy erős belső döntés a változásra, mert döntés nélkül nincs fókusz, nem tudni hova tartunk igazán. Először merni kell igent mondani mindarra, ami van, aztán merni kell dönteni mindamellett, ami lehetne. Ha így teszünk, a körülményeink a meghozott döntéseinkhez igazodnak. Minden nap lehetőségünk van közelebb kerülni az álmainkhoz. Ám ez csak akkor lehetséges, ha tudjuk, hogy mik az álmaink.

Életrendező program
Ha úgy érzed, már nagyon rád fér, hogy végre igent mondj a saját Univerzumodra, ha úgy érzed, nagyon jó lenne most egy alapos életrendezés, amiben tisztán átláthatod, mik a céljaid, merre indulj tovább, mit kell ahhoz tenned, hogy valóban tartós boldogságot teremts meg az életedben, és végre jó lenne a gyakorlatban is élni a jólétet...akkor Bagdi Bella Életrendező Programja lehet pont Neked szól!

Bővebb információ >>
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x