A szép láb ékítői
Címlap / Szépség-Egészség / A szép láb ékítői

A szép láb ékítői

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

A bokalánc és hennatetoválás. Itt van végre a tavasz. Süt a nap, langyosabb a levegő. Előkerülnek a szekrényekből a különböző hosszúságú szoknyák, a magas sarkú topánok, surranók. Végre szabadabban lehet öltözködni, és mi, nők, többet is mutathatunk meg magunkból. Például, a lábainkból...  

 

A bokalánc és hennatetoválás.
Itt van végre a tavasz. Süt a nap, langyosabb a levegő. Előkerülnek a szekrényekből a különböző hosszúságú szoknyák, a magas sarkú topánok, surranók. Végre szabadabban lehet öltözködni, és mi, nők, többet is mutathatunk meg magunkból. Például, a lábainkból...
Egy szép női láb, a legtöbb férfi szemében igen vonzó jelenség. Még vonzóbbá, figyelemfelkeltőbbé tehetjük a rengeteg ötletes, színes, szexi harisnyán és a körömlakkon kívül különböző ékszerekkel, ujjgyűrűkkel, bokalánccal, a merészebbek, akár hennatetoválással is.

Bokalánc
Gondolom, mondanom sem kell, hogy minden ékszer, és díszítés csak az ápolt lábakon mutat igazán szépen, és ékíti azokat. Tehát, amennyiben bokaláncot hordanánk, hordunk, vagy a bokánkra szeretnénk egy henna tetoválást, első teendőink közé tartozik, hogy „kézbe vegyük a lábunkat”.
A száraz bõrt, a töredezett körmöket, vagy sarkat, a legszexisebb díszítés sem takarja el…
Az ápolt, sima, pedikűrözött lábon szépen mutatnak, és feldobják, szexivé teszik az ékszerek, egzotikus minták.

A bokaláncnak ugyanaz a funkciója, mint bármelyik más helyen lévő ékszernek. Figyelemfelkeltés és gyönyörködtetés. Egy bokalánc igen jól tud mutatni egy szép női lábon. Például egy ezüst bokalánc egy kecses, barnára sült lábon.

Manapság bokaláncból is van mindenféle anyagból, formában, stílusban, a bőség zavara, nem könnyű választani. Persze azon kívül, hogy melyik darab tetszik, a pénztárca is erősen befolyásolja, hogy végül melyiket vesszük meg. Igyekezzünk az egyéniségünknek megfelelő láncot választani, vagy olyat, ami stílusában megy pl. a karkötőnkhöz, fülbevalónkhoz, nyakláncunkhoz… Rengetegféle van, a legegyszerűbbtől, a különleges, egzotikusabb bokaláncokig, és az anyaga is bármi lehet; arany, ezüst, bőr, gyöngy, vagy különböző bizsukból összeállított.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 7770 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x