Hogyan csináld? A lúgosítás
Címlap / Szépség-Egészség / Hogyan csináld? A lúgosítás

Hogyan csináld? A lúgosítás

Forrás: Vegafood
HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A savas pH rossz. Értem? Ezért lúgosítani kell, de mégis hogyan? Nos, ennek most alaposan utánanéztünk! Vannak alapvető dolgok, amiket be kell tartani, ha tetszik, ha nem. A testmozgás legyen a mindennapi rutinunk része, mint az evés, mondjuk. Nem hiszem, hogy nincs időd! Mennyit nézel tévét? Na, cseréld le. Még ma le kell szokni a cigiről és az alkoholról. A legfontosabb pedig az étkezés, akkor részletezzük! 

Víz, víz, tiszta víz
Egy mentes vizet legyen szíves! Ezt a mondatot tanuld be, és bárhol kérdezik, mit szeretnél inni, ez legyen a válaszod! A savanyú nem mindig savasít. A savanyított tejtermékek, a savanyú gyümölcsök és zöldségfélék - ízükkel ellentétben – lúgosító hatást keltenek a szervezetben. Minden étkezés előtt és után igyál citrommal felütött vizet. A lúgosítás alapszabálya, naponta tizenkétszer két deci citromos víz - minden pohár vízben egy evőkanál citromlével - elfogyasztása. Tehát felébredsz, eltolsz egy pohár citromos vizet, majd minden étkezés előtt és után és persze lefekvéskor. Kerüld: kóla, pasztőrözött tej, szénsavas italok, cukrozott italok, mesterséges cuccok.


Más egészségtippek
>>

Természetesen
Egy nagyon bölcs ember azt mondta: "Legyen táplálékunk olyan természetes, amilyen csak lehet." Tehát kerüljük a tartósított kajákat, a konzervált eledeleket. Leginkább azt együk, ami természetesen létezik. A legegyszerűbb, ha sorolom:

Savasító ételek, tehát kerüld!
Kenyér és gabona: rizs, kenyér, kukoricapehely, tésztafélék tojással, tésztafélék tojás nélkül, grahamkenyér, tojás, zabpehely. Tejtermékek: tejszín, joghurt, lágy sajt, zsíros túró, camembert, kemény sajt, ömlesztett sajt. Magvak: mogyorókrém, földimogyoró, pisztácia. Húsok: Semmilyen hús nem ajánlott. Ha nem tudsz meglenni nélküle, egyél szejtánt (Búzahúst) szójaszószba áztatva. És akkor az édességek: kristálycukor, keserű csokoládé, jégkrém, tejcsokoládé, teasütemény. És sajnos vannak olyan zöldségek is, amik savasítanak: zöldborsó, lencse, bab

Kánaán a testnek
Akkor jöjjenek a lúgosító ételek, szépen sorban.

Zöldek: spenót , petrezselyem, kelkáposzta, karalábé, metélőhagyma, zeller, sárgarépa, cukkini, kelbimbó, burgonya, karfiol, hónapos retek, padlizsán, paradicsom, zöldbab, fejes saláta, kínai kel, fokhagyma, vöröshagyma, gomba, zöldpaprika, brokkoli, uborka. Gyümölcsöt minden mennyiségben, fel sem sorolom, annyit mondok, hogy a legjobban a banán lúgosít. Persze, hogy ehetsz édességet: dzsemet, lekvárt, mogyorókrémet, és fagyit és mézet! Azért ezek a kaják finomak, és tényleg nem kell sanyargatni a szervezetedet, mire lúgos lesz.

Segítség

Ha mindezt kevésnek ítéled, fogyassz lúgos vizet - ezt egyre több bioboltban beszerezheted, de interneten is rendelhetsz, s természetgyógyászhoz fordulva, de jó forrásból beszerezve a lúgosító port is fogyaszthatod.

Ha szívesen megkóstolnád a lúgosító, finom nyers és főtt ételeket, szeretnéd helyretenni emésztésedet és akár pár kilót le is dobnál, válaszd a VegaFOOD-ot, akkor is, ha dolgozol, ha nincs időd főzni és naponta piaca járni. Mi is ezt esszük! >>


Kép:
piqs.de: naliha - Zitrone
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 25407 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x