HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22
Címlap / Szépség-Egészség / Családi egészségnap - az egész családnak!

Családi egészségnap - az egész családnak!

Forrás: Patakymk.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22

2010. szeptember 19-én, vasárnap a testi-lelki egészség fontosságát középpontba helyező családi egészségnapot rendezünk a Pataky Művelődési Központban. 

 

A szeptemberi egészségnap 10 órakor kezdődik. Vendégeink a nap folyamán tartalmas, érdekes előadásokat hallgathatnak meg, különböző masszázsokon vehetnek részt (frissítő váll- és nyakmasszázs szakképzett gyógymasszőrökkel, stressz csökkentő arcmasszázs), valamint egész nap folyamatosan szűrővizsgálatokon, tanácsadásokon kaphatnak tájékoztatást egészségi állapotukról. A tanácsadásokon szó lesz többek között a gyógynövények helyes használatáról, az egészséges táplálkozásról, mozgásterápiával kapcsolatos kérdésekről. A felsoroltakon kívül egészséges táplálkozással kapcsolatos készítmények, gyógytermékek közül is válogathatnak, vásárolhatnak kedves vendégeink.

A délelőtti megnyitó előadást Köbel Wolfgang természetgyógyász tartja, Miért vagyunk egyre betegebbek? A gyógyulás hatékony útjai ma Magyarországon – a természetgyógyász szemével  címmel, majd Szabó Attila tanár beszél arról, hogyan erősíthetjük meg idegrendszerünket, hogyan győzedelmeskedhetünk a feszültségek felett. Ezzel az előadással párhuzamosan egy másik közérdekű alkalmon is részt vehetnek az érdeklődők, Mentsük, ami menthető – életmentés alapfokon címmel Nagy Zsolt az Országos Mentőszolgálattól vezet be bennünket az elsősegélynyújtás alapjaiba. Frissítésként Gervai Miklós András okl. alternatív mozgás- és masszázsterapeutával stressz csökkentő arcfiatalító masszázson vehetünk részt.


Ócsainé Bartalos Klára a nyers, élő ételekről szóló kedvcsinálóját hallgathatjuk meg bemutatóval fűszerezve, majd ehhez kapcsolódóan Szabó Attila a testi és lelki tisztaság titkaiba avat be bennünket. A délutáni órákban a Dr. Matus István pszichiáter az önismeret útjairól beszél majd nekünk, míg Tóth Gábor okleveles élelmiszer-ipari mérnök a növényi alapú táplálkozás hasznosságáról tájékoztat bennünket. Az előadások után a témával kapcsolatban felmerülő kérdések megbeszélésére, személyes tanácsadásra is lesz lehetőség.
(Találkozhatsz a HarmoNettel is, megnézheted a Poláris Világ jóskártyát!)

A belépődíj: 200 Ft, gyermekeknek 12 éves korig ingyenes. A kisgyermekes családok gyermekeinek az előadások, beszélgetések, tanácsadások ideje alatt kézműves-foglalkozást tartunk.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Pataky Művelődési Központban!

www.patakymk.hu


(X)
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[9055]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x