A test éke: a testékszer
Címlap / Szépség-Egészség / A test éke: a testékszer

A test éke: a testékszer

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Az extrafinom arany strasszok, matricák becsomagolva, kis tasakokban vagy dobozokban vásárolhatók áruházakban vagy drogériákban. A strassz-csillagok átlátszótól a tarkáig, mindenféle színben léteznek. 

 

Csillagszem
Bizony, igényel egy kis türelmet az aranyban csillogó szem-styling elkészítése. Viszont az eredmény felülmúlhatatlan. Védje a szemet vattakoronggal, a szemöldök maradjon szabadon. A szemöldökre tegyen egy kevés, a műszempillákhoz használatos ragasztót. A csillagokat fültisztító pálcikával illessze fel, majd hajlakkal rögzítse. Ezt követően aranyszínű tussal húzza meg a szem vonalát.
Tipp: Itassa át a vattakorongot szemfrissítő ampulla tartalmával, ami gondoskodik a ragyogó pillantásról.

Hol kapható?
Az extrafinom arany strasszok, matricák becsomagolva, kis tasakokban vagy dobozokban vásárolhatók áruházakban vagy drogériákban. A strassz-csillagok átlátszótól a tarkáig, mindenféle színben léteznek.

Motívumok a köldökön
A csillámmatricák nemcsak az izmos, lapos hason mutatnak jól. Ezt igazolják a latinos temperamentumú sztárok, Jennifer Lopez és Shakira is. Ők büszkén mutogatják nőiesen gömbölyded idomaikat, mi több, hangsúlyozzák csillogó matricákkal. Az öntapadós csillagocskákat elhelyezheti a köldök körül, a dekoltázson vagy derékmagasságban. A bőrfelületnek zsírmentesnek kell lennie, hogy ne essenek le a matricák.

Tipp: A díszítendő bőrfelületet a matrica felragasztása előtt tisztítsa meg alkoholtartalmú tonikkal.

Titokzatos jelek
A tetoválások mágikusan vonzzák a tekinteteket, és kiemelik a hátat, a vállat vagy akár a bokát. Speciális testfestők egyszerűen kifestik a mintát sablonok segítségével. Még könnyebb, ha segít a legjobb barátnőnk. De egyedül is könnyen elboldogul ezzel a csodás díszítőelemmel: az előre gyártott tetoválást (matricát) helyezze fel a kiszemelt bőrfelületre, és rögzítse nedves vattával.
Tipp: Eltávolításához használjon babaolajat.

Bindis – A szerelem és a megvilágosodás szimbóluma
Indiában a homlokdíszítés hozzátartozik a mindennapi szokásokhoz, nálunk pedig belopta magát a menő divatékszerek közé. A homlokra helyezhető matrica mindenféle színben kapható, csillag, kör vagy cseppalakban is. Az öntapadós mintát egyszerűen helyezze fel a homlok-vagy az áll magasságába. A hiedelem szerint a homlokdísz magához vonzza az isteni energiát, megvilágosodást és bölcsességet áraszt. Színe és formája üzenetet közvetít, például azt, hogy tulajdonosa férjnél van-e, vagy még meghódítható.

Hol lehet csináltatni?
Ma már számos kozmetikában készítenek testfestést, hennás tetoválást.
Gyöngy


 
 
[ 5212 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x