Változz, még mielőtt gondolkodnál! Akupunktúra az elme számára......
Címlap / Szépség-Egészség / Változz, még mielőtt gondolkodnál! Akupunktúra az elme számára...

Változz, még mielőtt gondolkodnál! Akupunktúra az elme számára...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Gondolataink által alakítjuk életünket, hatással vannak testünkre, kapcsolatainkra, a világban elfoglalt helyünkre. Sokszor halljuk, hogy gondolkodjunk pozitívan, de vajon hogyan vállalhatnánk felelősséget még meg sem született gondolatainkért.  

Hiszen éppen arra lenne szükség, hogy már a megszületésük pillanatában pozitívak legyenek. Erre a kérdésre keresi a választ Dr. Kurt Ebert, az AFT (Erőtér Technika) és az Elmeakupunktúra megalkotója.

Azt is tudjuk, hogy energetikai lényünket a meridiánokon át formálhatjuk, alakíthatjuk. Dr. Kurt Ebert módszere az akupunktúrás pontok újszerű használatával megszabadítja gondolatainkat a múltból hozott, ártalmas energetikai mintáktól, még mielőtt azok megfogannának, és kifejthetnék romboló hatásukat.

Az Attraktor mezők technikája a gondolataink által keltett negatív energiamintákat tekinti felelősnek testi és lelki bajainkért. A gyakran ismételgetett tudatos, vagy tudatalatti gondolatok, attitűdök és hitrendszerek energiája felborítja a test energetikai rendszerét, és olyan önmagukat fenntartani képes energia-mezőket hoz létre, amelyek betegségként nyilvánulhatnak meg.

Ezek a gondolati és hitrendszeri minták befolyásolják, és végül eltorzítják a testünk meridián vonalait, és akadályozzák testünk öngyógyító energiáinak érvényesülését. Kifelé sugározva, más energetikai mintákkal összeállva befolyást gyakorolnak a családunkra, a közösségeinkre, a nemzetre és végső soron az egész univerzumra. A világhoz való hozzáállásunk olyan eseményeket vonz, amelyek összhangban vannak a gondolatainkkal: könnyű szeretetet találni, ha a szeretet bennünk is megvan; ha verekedni szeretnénk, találunk rá alkalmat; madarat tolláról, embert barátjáról, stb. Más szóval, amit igaznak hiszünk, vagy gondolunk, azt is fogjuk kapni a világban.

Az Erőtér Technika (AFT) egy folyamatos fejlődésben lévő módszer, mely a hagyományos kínai orvoslásból ismert meridiánokkal és akupunktúrás pontokkal dolgozik. Míg az akupunktúra a kezelés során a szervek energetikai egyensúlyát hivatott befolyásolni, az AFT az akupunktúrás pontok aktiválásának az agyban kimutatható – nemrégiben felfedezett – hatását használja fel. A közelmúlt kutatásai bizonyították, hogy az akupunktúra pontok stimulálása bekapcsolja az agyban ugyanazokat a neurális hálózatokat, amelyek a gondolkodásnál is működnek.


 

Ha gondolataink energia-mintái hatást gyakorolnak a meridiánok energiájára, akkor miért ne fordíthatnánk meg ezt a folyamatot?
Befolyásolhatjuk a meridiánok energia-mintáit – és általuk a saját gondolataink által keltett energetikai mintákat - a meridián-pontok közvetlen vagy közvetett stimulálásával. Így helyreállíthatjuk a testi-lelki bajaink forrásául szolgáló, nem megfelelő energia-mintákat. Hatékonyan stimulálni többféleképpen lehet. Az AFT technikák bizonyos meridián pontok kézi ütögetését vagy adott frekvenciával való stimulálását használják.
 

Az AFT filozófiája szerint a Dr Hawkins „Erő kontra erő” című könyvéből is ismert tudatszintek vonzanak bizonyos jellegű problémákat, betegségeket. Az AFT módszer - mivel mindezen problémák gyökere saját múltunkban lelhető fel, ahol saját önfenntartó energetikai mintáinkat kialakítottuk - a kineziológia eszközeivel dolgozza fel az érzelmi hátteret.

A tanfolyamot Dr. Kurt Ebert, az AFT módszer létrehozója és kidolgozója vezeti. (angol nyelven, tolmácsolással) Dr. Ebert klinikai és neuropszichológus, folyamatosan fejleszti az általa kidolgozott módszert, ennek egyik legújabb eredménye a Elmeakupunktúra. A négynapos AFT tanfolyamra előképzettség nélkül lehet jelentkezni, az Elmeakupunktúra az AFT tanfolyam után végezhető el.

Kiknek ajánlott? 
Mindenkinek ajánljuk, aki javítani szeretné saját vagy mások életének minőségét. Szülőknek és gyermekekkel hivatásszerűen foglalkozóknak, természetgyógyászoknak, tanácsadóknak, kineziológusoknak, energiával, akupunktúrával, akupresszúrával dolgozóknak, holisztikus gyógyítóknak, masszázs terapeutáknak, orvosoknak, pszichológusoknak napi munkájukban is különösen hasznos.
Legközelebbi tanfolyamok időpontjai:
AFT tanf.  2011 április 9-12.
Elmeakupunktúra tanf: 2011 április 14-17. (AFT-t végzetteknek)
Bővebb információ: Polgár Krisztina 06 20 / 450 2009
info@aftmethod.hu

Tanfolyamok, ingyenesen kipróbálható formulák, Accutone CD-k, Elmeakupunktúra a www.aftmethod.hu honlapon.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 5315 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x