Kezdd az őszt kockásban!
Címlap / Szépség-Egészség / Kezdd az őszt kockásban!

Kezdd az őszt kockásban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A szabadságok vége, a sulikezdés egyben egy új évszak eljövetelét is jelenti, amikor a kellemes nyári gönceinkből kibújva praktikusabb, esősebb időjárást is kibíró ruhadarabokat kezdünk viselni. Elővesszük a szekrényből az elpakolt őszi/téli dolgainkat és azon kezdünk morfondírozni, hogy vajon mi az, ami az idén is hordható a régiből, illetve be kell-e pár új cuccot is szereznünk. 

Akár igen,  akár nem, egy biztos, az idei ősz egyik nagy slágere a skótkockás, melyből szinte mindent megtalálsz az üzletekben, azonban ne feledd, a mintáshoz mintást felvenni nem ízléses (még ha olykor divat is,) ezért ha több skótkockás dologgal is rendelkezel, ne egyszerre vedd fel őket vagy csak mértékkel.

Gyapjúszövet skótkockás ruha
Kiválóan alkalmas fiatal lányok iskolai és náluk némileg idősebb korosztály munkahelyi megjelenésére egyaránt. Hidegebb időkben egy vastagabb harisnyával, csizmával kényelmes viselet.


Skótkockás balerina
Nem maradhat ki a balerinacipő sem ebből a mintából, így a mintáshoz nem veszünk fel mintásat elvből kiindulva ez a cipő nagyon jól mutat olyan egyszínű szoknyákkal, amilyen színeket az anyaga tartalmaz, pl: sötétkék, piros, sötétzöld.



Kockás poncho

Szintén egy korosztálytól függetlenül hordható újra és újra visszatérő felső, mely hűvösebb időkben bármikor helyettesíthet egy blézert vagy egy kiskabátot az utcán, moziba vagy akár munkába sietve.


Kockás gumicsizma
A gumicsizma betört a divatba és úgy néz ki, hogy kivívott magának egy olyan helyet, melyről el sem lehet mozdítani, bár egyáltalán nem vagyunk arról meggyőződve, hogy ez jó dolog-e. Mindenesetre amíg a divatdiktátorok maradást szavaznak nekik, addig is ezt a csizmát is lehet kockásban kapni.


Kockás kiegészítők
Mi is lenne velünk, ha nem tudnánk a szép és egyszerű dolgainkat megbolondítani valamilyen nagyon izgalmas kiegészítővel, ugye, ugye?? Így most természetesen a kockás mintát kedvelőknek ebben is korlátlan lehetőségei nyíltak, legyen szó táskáról, sálakról vagy akár egy fültyűről.


Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó
www.oltozzjol.hu
Képek: Polyvore
piqs.de Franciska Elsner
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4354 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x