Neked kerek a világ - vagy mégsem?
Címlap / Szépség-Egészség / Neked kerek a világ - vagy mégsem?

Neked kerek a világ - vagy mégsem?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Kipihenten és boldogan ébredek, ez megint az én napom lesz! Nagyot nyújtózom, érzem, ahogy az izmaim feszülnek a bőröm alatt. Feltekerem a hangerőt a rádión és a mosdóból a fürdőbe már táncolva megyek. 

Fogmosás közben is táncolok, majd egy nagy habos mosolyt küldök a tükörképemnek. Vetkőzöm, vetek egy gyönyörködő pillantást meztelen testemre, majd irány a ruhásszekrény. Mihez van ma kedvem? Feszülős farmer, miniszoknya, maxiruha? Csak a hangulatomtól függ, hiszen minden jól áll, ami a szekrényben rejtőzik!

Döntök és már öltözöm is, majd a tükörben ellenőrzöm: remek választás! Dobok egy puszit a tükörképemnek, irány a konyha. A kávé illata ínycsiklandozó, roppan a számban a croissant, majd kapom is a táskám, utolsó pillantás az előszobatükörbe. Ma is jó formában vagyok! Minden csodásan sikerül majd, a férfiak a lábaim előtt hevernek, maga vagyok a boldogság és magabiztosság, az életemben pedig én irányítok!

A táskámba dobom a kedvenc rúzsom és pattanok is a kocsimba. Természetesen nincs dugó, a piros lámpánál a mellettem álló kocsiból egy jóképű srác kacsint rám. Már bent is vagyok a szerkesztőségben, épp jön a lift, beszállok, a főnököm ugrik be mellém. Nagyon elégedett a tegnap leadott cikkemmel, a következő interjúval kapcsolatban szabad kezet kapok, szuper! Alig várom, hogy elkezdhessem a munkát!


Nap közben csak úgy repül az idő. Ebédre egy amolyan „nagykutyát” várunk, a főnököm kicsit feszült, de a találkozó természetesen jól sikerül, levettem a pasit a lábáról az ötleteimmel.

Délután a legjobb barátnőmmel futunk egyet a parkban, minden lépés boldogság, a tüdőmbe betör a friss, őszi levegő, érzem, hogy a testemnek jól esik a mozgás, minden sejtem megtelik élettel.
Otthon egy gyors zuhany, sminkigazítás és már indulok is a barátaimmal találkozni egy közeli, hangulatos helyre.
Mindenki eljött, hihetetlen jól érzem magam, pezseg körülöttem az élet. Egy jó beszélgetés, egy laza flört, sok nevetés és egy igazán érdekes, veszettül jóképű srác, akinek végül megadom a számom.

Nem maradok sokáig, otthon illatos, forró fürdőt veszek, majd irány az ágy. Mosolyogva alszom el, hiszen tudom, holnap újra csodás napom lesz.
Ja és hogy másnap felhívott -e? Legközelebb elmesélem... ;)

A te napjaid nem ilyenek? Várunk a Test-kép workshopunkra….

Tömör Erzsébet
MET-tréner, érintés- és mozgásterapeuta
www.metfototerapia.hu

Kép: imagerymajestic - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3329 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x