HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-08-19
Címlap / Szépség-Egészség / Hétvégén roppant a magyar

Hétvégén roppant a magyar

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-08-19

Talán salátát eszünk a tévé előtt? Párolt zöldséget csipegetünk akciófilm közben? Dehogy! Hétvégén roppant a magyar! 

 

Rendezvénynaptár
MIért van az, hogy ha a ropogtatnivalóra gondolunk akkor elsőként mindig a chips jut eszünkbe? Miért nem követjük délebbre élő embertársaink szokásrendszerét és ropogtatunk olajos magvakat - mogyorót, pisztáciát - egy izgalmasabb horrorfilmnézés közben vagy csenünk el egy-egy szem mandulát társunk kistányérjából miközben a legújabb bestsellert olvassuk?


Ripp-ropp
A hétvégi családi és baráti összejövetelek fontos kelléke a sós ropogtatnivaló, ezek közül is a legnépszerűbb választás a burgonyachips: a kutatás során az 1400 megkérdezett fogyasztó közel negyede hetente, közel harmada pedig havonta fogyasztja. A kutatásból az is kiderül, hogy
válaszadók nagyobb része mindenevő, azaz szívesen ropogtat a burgonyaszirmokon kívül magvakat, pereceket és puffasztott termékeket is. 17%-uk viszont kizárólag a mogyorófélékhez ragaszkodik.

 

A statisztikai adatok szerint a magyarok igazán visszafogottak a világátlaghoz képest: egy főre átlagosan napi 0,9 g chips jut, ami a napi energia-bevitel mindössze 0,2 %-át adja, a sóbevitelünknek pedig csupán a 0,1%-át. 


 
 
[ 2094 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x