Szőrteleníts okosan! Tartósan és otthon!
Címlap / Szépség-Egészség / Szőrteleníts okosan! Tartósan és otthon!

Szőrteleníts okosan! Tartósan és otthon!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hölgyek-urak, valljuk be, nagyon örülnénk, ha egyszer s mindenkorra megoldódna az összes szőrtelenítési problémánk. Manapság mi sem egyszerűbb ennél! Csak kell hozzá egy otthoni IPL-es tartós szőrtelenítő gép! 

Az ideiglenes szőrtelenítési módszerek korszaka leáldozott
Borotva, gyanta, epilátor, szőrtelenítő krém – bátran mondhatjuk, hogy ezek közutálat tárgyai. Senkinek nincs ideje és kedve ezekre pazarolni az időt és az energiát. Napjainkban már a tartós szőrtelenítés az abszolút favorit! Ezzel a módszerrel ugyanis évekre megszabadulhatunk a szőrszálainktól, nem csak pár nap/hét erejéig, mindezt ráadásul fájdalommentesen.

Az IPL tartós szőrtelenítés működése
A tartós szőrtelenítés legjobb fajtája az IPL szőrtelenítés, mert a villanófény fájdalomérzet nélkül égeti ki a növekedési stádiumban lévő szőrtüszőket. A szőrszál előbb-utóbb kihullik, az elsorvadt szőrgyökér pedig nem termel több szőrt. Általánosságban elmondható, hogy 3-4 kezelés után 80-90%-os szőrzetcsökkenés érhető el. Mindez maximálisan biztonságosan: nem sérül meg a bőr felszíne, nem gyullad be a szőrtüsző. Sokunk álma ez, nem igaz?


Tudnivaló az otthoni tartós szőrtelenítő gépekről
A mai rohanó világban kinek van ideje, kedve és főleg pénze folyton szalonba rohangálni szőrtelenítés miatt? Ugye, hogy senkinek? Szerencsére már léteznek otthoni használatra kifejlesztett IPL szőrtelenítő gépek, melyekkel otthon, időpontbeli megkötés nélkül kezelhetjük magunkat, mintha azt szalonban tennénk - csak olcsóbban és egyszerűbben.

Persze nem árt körbenézni, mielőtt otthoni tartós szőrtelenítőt vásárolnánk, mert különböző technikai felszereltségű termékekkel találkozhatunk, igen eltérő árfekvésben. Fontos szem előtt tartani, hogy kb. 10.000 villanás szükséges egy nő teljes tartós szőrtelenítéséhez, ezért csak olyan készüléket érdemes venni, ami ezt minimum biztosítja.


Tuti tipp
Ha nagyobb villanásszámú gépet választunk, akkor nem kell folyton drága pótizzót vennünk hozzá, és akár párunk is használhatja a készüléket, így duplán jól járunk!

5 ok, amiért érdemes otthoni IPL szőrtelenítő gépet vásárolni:

  1.  Tartós szőrmentesség, hosszan tartó simaság: több évre megszabadulunk a napi vagy heti szőrtelenítési procedúrától, s több évig szuperül festünk majd!
  2. Költséghatékony: a láb IPL szőrtelenítéséért alkalmanként egy fővárosi szalonban átlagosan 30-40.000 Ft-ot is elkérnek, 10 kezelés esetében 300-400.000 Ft a végösszeg. Ebből a pénzből jócskán kijön egy otthoni készülék, amivel ráadásul egész testünk tartós szőrtelenítését megoldhatjuk, nemcsak egy testrészét!
  3.   Idő és energia megtakarítás: nem kell naponta, hetente vagy havonta a szőrtelenítéssel bajlódni, így nagyon sok időt spórolhatunk meg, arról nem beszélve, hogy nem kell folyton kozmetikushoz rohangálni: utazással, várakozással feleslegesen időt tölteni.
  4.   Fájdalommentes, biztonságos: a villanófény max. 0,5 cm-es bőrmélységig jut el, ezért a kezelés fájdalommentes, s csak a szőrszálakra hat, tehát nem ártalmas a bőrfelületre vagy a szövetekre.
  5. Kényelmes és diszkrét: otthonunk nyugodt falai között bármikor végezhetjük a tartós szőrtelenítési kezeléseket, kényelmesen, diszkréten, nem kell külső segítséghez folyamodni, nem kell idegenek előtt feszengeni.
Ha szeretne még többet megtudni a témáról, látogasson el az alábbi weboldalra: Deess.hu!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3836 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x