HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-19
Címlap / Szépség-Egészség / MSM - Fájdalmak nélkül élni

MSM - Fájdalmak nélkül élni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-04-19

Az MSM (Metyl - Sulfonil - Metan)a ma ismert leghatékonyabb természetes fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő. Hozzájárul az érintett szövet sejtjeinek újjáépítéséhez, aminek a hatására nő a rugalmasság az ízületekben. Nagyon sok mozgásszervi, gyulladásos problémákkal küzdő, vagy fájdalomszindrómás beteg kap megkönnyebbülést az MSM-től. Saját elmondásuk szerint visszakapták az életüket és az életminőségüket az MSM-nek köszönhetően.  

 

Az MSM-mel kapcsolatos kutatások és több évtizedes klinikai tapasztalatok Dr. Robert Herschler és Dr. Stanley Jacob nevéhez fűződnek, akik az Oregoni Orvostudományi Egyetem orvosai és tanárai mai napig. Az MSM egy szerves kén vegyület, amely minden élő organizmusban megtalálható. Valójában az egyik legfontosabb alkotórészünk, a víz és a nátrium után. Képzeljük el, hogy egy kb. 72 kg-os ember testéből 1.8 kg a kén, ebből is látszik, hogy ez nem egy elhanyagolható alkotóelemünk. Dr. Jacob szavaival élve, a szerves kén legalább olyan fontos a szervezetünknek, mint a C-vitamin.

 

Elméletileg, egy felnőtt embernek, megfelelő mennyiségű MSM-et kellene tudni magához venni nap, mint nap. Gyakorlatban ma már ez nem megoldott, mivel azokat az élelmiszereket, amelyekben jelen lenne az MSM, feldolgozzuk, megfőzzük, aminek hatására lenullázódik az MSM szintje. Nem beszélve a túlgazdálkodásunkról. Minden kén tartalmú élelmünk alap állapotában is csupán kb. harmad annyi ként tartalmaz, mint kellene. Ez bizony azt jelenti, hogy közel nem jutunk annyi MSM-hez, mint amennyire a szervezetünknek szüksége lenne. Az emiatt kialakult kén hiány pedig különböző kóros állapotokhoz vezethet.

A krónikus kén hiánynak a következő tünetei vannak:

- töredező körmök és haj
- hegesedés
- lassan gyógyuló sebek
- izületi gyulladás
- pattanások vagy más krónikus bőr betegségek
- depresszió
- memória veszteség
- gyomor,- és bélrendszeri problémák
- immunrendszer elégtelenség

Nagyon érdekes, és újra bizonyítja, hogy az Anyatermészet mennyire okos, hogy a legmagasabb MSM koncentráció az anyatejben van. Nem nehéz kitalálni, hogy az Anyatermészet azért teszi ezt, mert a fejlődő magzatnak szüksége van nagy mennyiségű kénre az immunrendszerének megfelelő fejlődéséhez, az allergének legyőzéséhez. Már a placentában is kapja és ahogy megszületik, az anyatejjel azonnal folytatódik a kénellátása, a megfelelő fejlődése érdekében.

 

Tehát ezek alapján is elmondhatjuk, hogy a szerves kén egy nélkülözhetetlen összetevő az emberi szervezetben. Éppen ezért létfontosságú, hogy elegendő mennyiséghez jussunk
Testünk MSM tartalma egyre csökken a korunk előre haladtával, ezért abszolút normális az, hogy idősebb embereknek nagyobb mennyiségre van/lenne szüksége.

Mivel az emberek többsége nem kíván vagy nem képes élelmiszereket nyersen magához venni, főleg nem nap, mint nap, ezért arra jutottak a kutatók, hogy a modern életmódunknak köszönhetően kialakult súlyos kén hiányt muszáj ellensúlyozni azáltal, hogy magunkhoz vesszük étrend kiegészítő formájában.
Az MSM pótlásáról úgy tudunk gondoskodni, ha organikus formában juttatjuk be szervezetünkbe, pl. krémként. Az MSM egyetlen pillanat alatt hatol át az emberi bőrön, úgyhogy bőrön keresztüli adagolása abszolút ideális. Véletlenül sem gyógyszer, éppen ezért ugyanúgy alkalmazandó és ugyanannyira biztonságos, mint más ásványi anyag alapú étrend kiegészítők.
MSM pótlással gondoskodni tudunk többek között testünk méreganyagainak könnyebb és hatékonyabb kivezetéséről, az étel allergiáink enyhítéséről, gyulladásunk csökkentéséről vagy fájdalmaink megszűntetéséről.

Az MSM-nek van az egyik legalacsonyabb toxicitása a biológiai és gyógyszertani világban. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a mérgező hatása megegyezik a víz „mérgező” hatásával. Azaz nem vállalunk több kockázatot az alkalmazásával, mint amikor vizet iszunk vagy vízben fürdünk.

(Forrás: Iglói Syversen Nóra)
 
 
[8880]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x