Hangokkal való gyógyítás
Címlap / Szépség-Egészség / Hangokkal való gyógyítás

Hangokkal való gyógyítás

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-29

A hangterápia, rezgésterápia, lényege abban áll, hogy a test energiamezejében keletkező zavarok a gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak. A megzavart energia-egyensúly helyreállítása lehetővé teszi a gyógyító energia szabad áramlását, s ez az energia harmonizálás egészséget, vitalitást, érzelmi egyensúlyt eredményezhet. A hangok harmonizáló, gyógyító hatását évezredek óta ismerik és alkalmazzák. Használták sámánok, táltosok, népi gyógyítok, de a vallásokban is megjelenik. A modern kori fizikai, pszichikai kutatások,agykutatók munkájának köszönhetően mára a hangterápia, a rezgésterápia, a zeneterápia körüli misztikum tűnőben van. Már nem úgy tekintenek e módszerekre, mint csodatevő eljárására, hanem mint az alternatív gyógymódok egyikére. 

 

A fizika segítségével láthatóvá tudták tenni a hangrezgéseket, és az élettani kutatások során bizonyították azokat a változásokat, amelyek létrejönnek hangterápia során. Sötét látóteres vérvizsgálattal bizonyíthatóan javul a sejtek alakja, a vörösvértestek összetapadása például csökken.

A hangterápiát lehet egyénileg és csoportosan is végezni. Egyéni terápia során a hangtálakat a test bizonyos részeire helyezve hozhatjuk létre azt az energetikai változást, mely gyógyulást eredményezhet. A csoportos terápia során a résztvevők fekve, ellazulva fogadják be a rezgéseket.

Hangfürdő során valóban fürdünk a hangokban, átmosódik a testünk, kioldódnak az érzelmi terheink és feltöltődünk energiával. Óriás gongok, hangtálak, csengőkés harangok, esőcsinálók, kalimba, csörgő, dob szólalnak meg egy órán keresztül. A résztvevők fekve vannak, és általában még nyáron is igénylik a takarót, az energiamunka miatt. A gong rezgése lehetővé teszi egy gyors meditatív állapot elérését. A többi hangszer segítségével sokféle negatív és pozitív emlékkép, élmény kerül felszínre, s azokkal kapcsolatos érzelmi és testi problémák oldódhat meg.


A gong hangja egy egészen különleges hallás- és rezgésélmény. Egyedülállóan széles hangspektrummal és felhangokkal rendelkezik. Elmélyíti a légzést, ellazít, testünket érzékenyebbé teszi, támogatja az öngyógyító folyamatokat, fejleszti a kreativitást. A hangtálak más frekvencián szólnak, kiegészítve a gongok rezgéseit. Mindegyik hangtál más-más szerv frekvenciáján szólal meg, így lehetővé téve a szervezet egészének gyógyulását.

Hangfürdők után igen változatos utazásokról, fizikai megélésekről számolnak be a résztvevők. Van aki különböző tájakon jár, van aki szinte lebegve érzi a testét, van aki az univerzum végtelenségét éli meg. Volt olyan aki egy hangfürdő során tudott elengedni már nem élő, számára nagyon szeretett személyt.

A hangszertartás - Pudzsa alatt 9 órán keresztül folyamatosan mennek a gongok. Ilyenkor egy igazi testi-lelki nagytakarításon mehetünk át. A legrégebbi blokkok is oldódhatnak az éjjel folyamán. A fizikai, mentális, érzelmi részünkre fokozottabban hatnak a gongok, mint a hangfürdő esetén.

Aki már megtapasztalta a hangfürdő hatását tudja, milyen intenzív. Ezt megsokszorozzák a folyamatos rezgések és mindez alvás közben - álmunkban is hat!
A legközelebbi hangfürdő, melyet szeretettel ajánlok- december 6-án 19.-20.00-ig lesz a Keleti Álmok Házában, utána 21.00-6.00-ig tarjuk a Pudzsát.

Együttesünk honlapja - http://magong.hupont.hu/
Bővebb felvilágosítás a hangfürdőről és pudzsáról -30-2601448 dr. Fazakas Éva


 
 
[ 4665 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x