Lola akár csodára is képes! Csokival fogy!
Címlap / Szépség-Egészség / Lola akár csodára is képes! Csokival fogy!

Lola akár csodára is képes! Csokival fogy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A 27 esztendős énekesnőnek, Lolának nincs szüksége fogyókúrára, de arra figyelnie kell, hogy ne ingadozzon a testsúlya. Ezt egy végtelenül egyszerű, kényelmes és felettébb ínycsiklandó módszerrel éri el! 

Bár szeret és tud is főzni, Lolának nincs mindig ideje arra, hogy a konyhában tüsténkedjen, még akkor sem, ha egyfajta stresszoldásnak is tartja az ételek elkészítését. „Az életem mostanában nem úgy alakul, hogy mindennap tudjak főzni magamra, szinte reggeltől estig a kocsiban ülök, de nagyon szeretek enni, imádom a finom falatokat. Ráadásul édesszájú is vagyok, így amikor megtudtam, hogy a 7 és 17 fogyókúrás termékcsaládjában csokoládés müzli szelet is található, szinte azonnal rákaptam! Bevallom, néha egymás után kettőt is megeszem a kocsiban ülve, aztán meg egy kicsi lelkiismeret furdalásom van, mert egy szelet felér egy teljes étkezéssel. De nehéz megállni, hiszen annyira finom! Így viszont, ha reggel fogyasztom, egészen kora délutánig nem vagyok éhes!- – újságolta Lola, akinek azért fontos, hogy ne ingadozzon a súlya, mert magassága miatt minden felesleges kiló dupla annyinak tűnik. - Mivel meglehetősen alacsony vagyok, ha felszalad rám 1-2 kiló, az nagyon meglátszik rajtam, ahogy ugyanennyi fogyás is. Ha van időm sportolni, akkor imádok mozogni. Többször elhatároztam már, hogy rendszeresen eljárok majd futni, de valahogy ez mindig csak a gondolat szintjén marad meg, Ellenben nemrég elkezdtem járni egy köredzésre, ami elég kemény módszer. Folyamatos koncentrációt igényel és minden tagomat alaposan megmozgatja.”


 
Az énekesnő másik nagy kedvence a 7 és 17 választékából a pizzás lapkenyér. „Ha egy csomaggal ebédidőben megeszem és utána még elrágcsálok egy almát, tudom, hogy ezzel a teljes értékű és egészséges étkezéssel estig kibírom a napot. Engem úgy neveltek, hogy mindig legyen otthon főtt étel, télen pedig főként leves! El sem tudom képzelni az életem levesfélék nélkül, így, ha egész nap rohangálok és csak a csokis müzli szeletet vagy a pizzás lapkenyeret tudom elrágcsálni, vacsorára mindig bekanalazok egy nagy tányér zöldborsó-, zöldség-, gulyás- vagy húslevest. A 7 és 17 termékei között találtam paradicsomlevest is, aminek nagyon megörültem, mert az az egyik kedvenc levesfajtám.” – mesélte Lola.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3917 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x