Nejlonmúmia az elefántcsont szarkofágban
Címlap / Szépség-Egészség / Nejlonmúmia az elefántcsont szarkofágban

Nejlonmúmia az elefántcsont szarkofágban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Modern konzerválási technika, meglehetősen idegennek hathat mindazok számára, akik a látszat után ítélnek. Amit ki kell próbálni, azt ki kell próbálni, nincs mese! Aki csak az étterem ablakából kukucskál. 

Nejlonmúmia szarkofágban?
Az első kezelési lépcsőfok a fogyókúrás folyamatban az ALPHA SPA SYSTEM használata volt. Nejlonborítást kaptam egész testemre, és a kellemes melegben alfázhattam – szó szerint! – míg a gép dolgozott és segített a méreganyagok kiválasztásában.

Relaxáltam, miközben elkezdtem fogyni, karcsúsodni! Csodálatos érzés volt.

Mi az ALPHA SPA SYSTEM (Alphamins)?
A készülék használata a számítógépes műszerfalnak köszönhetően nagyon egyszerű.

Karcsúsodásban látványos eredményeket lehet vele elérni. Nekem személy szerint több mint 7 centit sikerült leadni derékból, és kb. 5 centit a comb és csípő vonaláról, ami igencsak látványos eredménnyel járt. Számokban kifejezve 3 ruhaméretet karcsúsodtam, nem egész 2 hónap leforgása alatt egy speciális diétával és fogyasztó módszerrel, de akit érdekel a folyamat, érdemes végig követnie a fogyókúrámról szóló cikkeket.

Mitől fogyaszt ez az elefántcsont színű kabin?
Infrahangok
Bizonyos, az emberi fül számára nem érzékelhető vibráció típusok (16 Hertz). Az infrahangok javítják a sejtek áteresztő képességét, megkönnyítik a vénás vérkeringést és az ödémák felszívódását. Az infrahangok hatnak az idegrendszerre is és intenzív relaxációs hatást gyakorolnak rá.

Ózon
A kék színű és jellegzetes szagú ózon instabil és azonnal oxigénné változik, mihelyt nem áll elektromos töltés alatt, amely annak előállítását lehetővé teszi. Baktériumölő, nyugtató és vértolulást megszűntető tulajdonságai miatt használjuk. Az Alphamins egy ózongőzt kibocsátó berendezéssel van felszerelve. Az ózongőz a bőrrel való érintkezése során felszabaduló oxigénné alakul át részecskék formájában, amelyek felszabadulása relaxáló hatású mikro-masszázst eredményez. Ennek az alapelvnek nincsen semmilyen ellenjavallata.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 2216 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x