HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-26
Címlap / Szépség-Egészség / Mi minden okozhat hasi problémákat?

Mi minden okozhat hasi problémákat?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-26

Sokan jelentkeznek a hasi panaszokkal, mely mögött sok olyan dolog is állhat, amire nem gondolunk. A stressz által okozott gyomorfekélytől kezdve a felfázások miatt érzett bizonytalan alhasi panaszokig sok minden előfordulhat. 

 
Gyerekeknél gyakran találhatjuk, hogy nincs szerencsére semmi testi probléma, mégis fáj a hasuk. Előfordul, hogy a családban lévő konfliktusok,vagy az iskolában történtek hatására jelez a test. Ilyenkor az alkalmazott bélflóra javítók , fájdalomcsillapítók, fertőtlenítők hatástalannak bizonyulnak.

A hasi fájdalom sajnos súlyos problémát, daganatos betegséget is jelezhet.
Szerencsére ez ritkán fordul elő,sokkal gyakoribb, hogy a diszkomfort érzés, fájdalom mögött táplálék intolarencia áll. A leggyakoribb a laktóz intolerancia,de napjainkban egyre gyakrabban derül ki, hogy az illetőnek glutén intoleranciája van, ami felszívódási zavarokban, hasi puffadásban, fájdalomban jelentkezhet. 
Nem mindenkinél egyforma a glutén intolerancia, ritkán van olyan formája, melynél még az is tüneteket okoz, ha az élelmiszer nyomokban tartalmaz glutént. Ilyenkor még az is problémát okozhat, ha az élelmiszert olyan környezetben állították elő, mely korábban tartalmazott glutént.
A glutén intolarencia gyakran okoz vas hiányt, mert a vas nem tud felszívódni a károsodott bél nyálkahártya miatt. A további glutén bevitele a páciens állapotát tovább ronthatja.

Az immunlógiai vizsgálatokkal csak egy töredéke mutatható ki a nem tolerálható élelmiszer.
Biorezonanciás állapotfelmérés során egyénre szabottan meg tudják állapítani, melyek azok az élelmiszerek, melyek terhelik a szervezetet, milyen vitaminok, nyomelemek hiányoznak a szervezetből. A vizsgálat fájdalommentes, egyszerű, általában 3 éves kortól gyerekeknél is elvégeztető. Sok páciens esetében egy más panasz miatt történt állapotfelmérés során derül ki, hogy az illető érzékeny bizonyos ételekre.

Rendezvénynaptár 
 
[ 1563 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x