Joe Satriani párizsi koncertje dupla CD-n és DVD-n
Címlap / Színes hírock / Joe Satriani párizsi koncertje dupla CD-n és DVD-n

Joe Satriani párizsi koncertje dupla CD-n és DVD-n

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-08

A világ egyik legjobb rockgitárosának tartott Joe Satriani 2008 májusában nagy sikerű koncertet adott a fény városában lévő Grand Rex Theaterben, amelynek zenei anyagát február 2-án megjelentetik egy dupla CD-n és DVD-n. 

 

A The Live in Paris: I Just Wanna Rock! című kiadványon Satriani olyan népszerű kompozíciói is helyet kaptak, mint a "Surfing With The Alien", a "Flying in a Blue Dream", a "Super Colossal" és az "I Just Wanna Rock." A DVD-n speciális bónuszként mélyinterjút és exkluzív felvételeket is kapunk a backstage történéseiből.


A március azonban Joe Satriani számára az Experience Hendrix turné jegyében zajlik, amelyhez idén ő is nagy örömmel csatlakozott. A többi zenész sem ma kezdte a szakmát, sőt, ott van közöttük Billy Cox, aki Hendrix egykori basszusgitárosa volt. A legutóbbi hírek szerint, íme a résztvevők névsora: Sacred Steel & Robert Randolph, Jonny Lang, Eric Johnson, Kenny Wayne Shepherd, Ernie Isley, Brad Whitford, Doyle Bramhall II, a Living Colour, Hubert Sumlin és Chris Layton.

A tizenötszörös Grammy-jelölt Satriani, tavaly Sammy Hagar, Michael Antony és Chad Smith társaságában létrehozta a Chickenfoot nevű szupergroupot, amely egy azonos című lemezt is megjelentetett. A fogadtatása és az érte kapott kritikák vegyesek voltak. Mindenesetre az albumból több mint félmilliót adtak el eddig, a nagylemez jelenleg – 30 héttel a megjelenése után - a Billboard listájának 150. helyezettje. 
 
[ 1214 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x