A Stone Sour rockcsapat nagy dobásra készül
Címlap / Színes hírock / A Stone Sour rockcsapat nagy dobásra készül

A Stone Sour rockcsapat nagy dobásra készül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Grammy-jelölt rock powerhouse zenekar, a Stone Sour bejelentette, hogy elkezdett dolgozni harmadik albumán, mely ismét a Roadrunner Records szárnyai alatt jelenik meg. 

Legutóbbi nagylemezük 4 éve látott napvilágot. A munkálatok a nashville-i Blackbird Studio-ban folynak a Grammy díjas producer, Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Velvet Revolver, Rush, Alice In Chains) segítségével, aki már a 2006-os aranylemez, a Come What(ever) May producere is volt. Az új korong idén nyárra várható.


A frontember, Corey Taylor így nyilatkozott: “Alig várom, hogy felvegyük ezt a Stone Sour albumot. Minden már most milliószor erősebbnek tűnik, mint bármi, amit a múltban készítettünk. Ráadásul az, hogy újra Nick-kel dolgozhatunk, hatalmas ígéret. Ez az év a Stone Sour éve lesz!”

A Stone Sour legutóbbi albuma, a Come What(ever) May és az önmagukról elnevezett debütáló korong is aranylemez lett Amerikában, sőt, hamarosan eléri a platina státuszt. A két album összesen egymillió digitális kislemez-eladást produkált. A zenekarnak három dala volt a top 3-ban, az aktív rock slágerek listáján: a “Bother,” a “Through Glass” és a “Silly World”; míg a "Made of Scars" a top 10-ben. A “Through Glass” 7 hétig vezette az Active Rock chart-ot. A zenekar az MTV, az MTV2, a VH-1, a Fuse és a Music Choice folyamatos támogatását élvezi. A Stone Sour eddig három Grammy-jelölést kapott.

A Stone Sour tagjai: Corey Taylor, James Root, Josh Rand, Shawn Economaki és Roy Mayorga.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1566 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x