Etta James, a blues nagyasszonya kórházban
Címlap / Színes hírock / Etta James, a blues nagyasszonya kórházban

Etta James, a blues nagyasszonya kórházban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A kaliforniai Riverside kórházban ápolják a 72 éves Etta James bluesénekesnőt, akinél többek között húgyúti fertőzést is megállapítottak. Korábban egy rehabilitációs klinikán kezelték a gyógyszerfüggőségét, de az állapota egyre romlott. 

A fia, Donto James a sajtónak elmondta, hogy édesanyja „nagy harcot folytat a betegséggel”. Sajnos az énekesnőnek a beszéddel is gondjai vannak, ennek a konkrét okát azonban még nem tudják az orvosok. Bíznak benne, hogy stabilizálhatják az állapotát és átvihetik egy szanatóriumba.
Egyébként három évvel ezelőtt egy hasüregi műtétet követően felmerülő komplikációk miatt néhány hetet egy Los Angeles-i kórházban töltött.

Etta James pályafutása mintegy öt évtizede kezdődött, amikor a híres zenekarvezető Johnny Otis felfedezte. Legnagyobb sikerét egy 1961-es balladával (At Last) aratta.  Barack Obama beiktatási ünnepségén Beyoncé is előadta ezt a dalt.

1993-ban Etta James is tagja lett a Rock and Roll Hall of Fame halhatatlan csapatának. Eddig három Grammy-díjat nyert, az 1994-es Mytery Lady albumért, amelyen Billie Holiday dalait énekelte, majd az I Just Wanna Make Love To You című dalért, amit a Cola cég is felhasznált a reklámjához. Akkora sikere volt, hogy feljutott vele az angol top 10-es listára.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2080 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x