Brandon Boyd is kipróbálja magát szólóban
Címlap / Színes hírock / Brandon Boyd is kipróbálja magát szólóban

Brandon Boyd is kipróbálja magát szólóban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A napokban számoltam be róla, hogy Brandon Flowers, a The Killers banda frontembere szólólemez kiadására készül, most meg egy másik Brandon, az Incubus zenekar énekese Brandon Boyd is ugyanerre vetemedett. 

Reméljük, sikerül majd „halálugrása” a trapézrőlaz ismeretlenbe, ugyanis július 9-én digitálisan és óvatos duhajként korlátozott példányszámban kézzel fogható CD-n is megjelenteti a Sony a The Wild Trapeze című albumát.


Boyd a poros akusztikus gitárján, a turnék állomásainak szüneteiben írogatta szólólemezének dalait, amelyek az idők során sokat változtak. Igazi one-man show lesz ez az album, hiszen a stúdióban minden hangszert ő játszott fel, a borítót is ő tervezte, sőt, még az első single, a Runaway Train videoklipjének is a társ-rendezője. Segítséget mindössze Dave Fridmann producertől (OK Go, Tame Impala, MGMT, Flaming Lips) fogadott el.


Azért az Incubus (lidércnyomás) nevű anyazenekarához sem lesz hűtlen Brandon, ugyanis már lefoglalták a stúdiót a hetedik lemezük elkészítéséhez. A fiúk bíznak benne, hogy az új zenei anyagnak nem olyan lidérces lesz a fogadtatása, mint a 2006-os Light Grenades CD-é, amikor a közönség elé hajított „könnyű kézigránátok”, szinte csak pukkantak, ahelyett hogy nagyot robbantak volna.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2020 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x