Chris Cornell egy szál gitárral
hirdetés
Címlap / Színes hírock / Chris Cornell egy szál gitárral

Chris Cornell egy szál gitárral

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-07

Annak ellenére, hogy tavaly sikeresen tért vissza régi bandájának a Soundgardennek az élén, a karizmatikus rockénekes tavasszal akusztikus turnéra indul Észak-Amerikában. 


Rendezvénynaptár
2009 decemberében már adott két ilyen bensőséges koncertet Los Angeles-ben, bizonyára ennek a pozitív fogadtatása is megerősítette abban, hogy több helyen is bemutathatná a gitárjával ezt a programot. A Songbook Tour első helyszíne a texasi Austin lesz április elsején és ezt nem tréfának szánja. Az utolsó fellépésére a tervek szerint május 11-én kerít sort.


Ami az elhangzásra kerülő dalokat illeti, - azok a hírek szerint - Cornell eddigi zenei pályafutásának minden korszakából nyújtanak némi ízelítőt, de természetesen lesznek meglepetések is. Chris mindig is híres volt arról, hogy könnyen teremt kapcsolatot a közönséggel, így bizonyára nem lesz gondja ezúttal sem.


Mostani bandájához, a Soundgardenhez kapcsolódó hírünk, hogy március 22-én jelenik meg a Live On című koncertlemezük, de ezen nem a tavalyi nagy újrakezdés felvételei szerepelnek, hanem még a zenekar 1996-os turnéjának a dalai.

 
 
[ 1243 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x