A Csirkeláb nagyot lép
Címlap / Színes hírock / A Csirkeláb nagyot lép

A Csirkeláb nagyot lép

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

Joe Satriani gitármágus szupergroupja, a Chickenfoot (csirkeláb) azt tervezi, hogy tréfából nem a szokásos számmal illeti 2. albumát, hanem rögtön a 4-esre lép. Bízzunk benne, hogy ennél a poénnál, azért ütősebb lesz majd a muzsika! 

 

Némi reményt adhat ehhez Satriani megjegyzése az év vége felé piacra kerülő új lemezről, amely szerint „keményebb és jobb lesz, mint az első volt”. (Ezt a klisét, hogy nem unják már elsütni a rocksztárok!)


Emlékeztetőül, a Chickenfoot bandában Sammy Hagar énekel és Michael Anthony basszusozik az egykori Van Halenből, Joe Satrianit azt hiszem nem kell bemutatni, míg Chad Smith a Red Hot Chili Peppers ütőse. Éppen ő jelentheti talán a legnagyobb gondot a zenekar jövője szempontjából, mert az anyazenekarát nem szeretné beáldozni a Chickenfoot miatt. Az egyeztetés nem könnyű és a „csirkelábas” zenésztársak türelme is véges… Egyébként turnét ebben az évben éppen ezért nem is terveznek.


Ebben a hónapban a – még ideiglenes című - lemez keverési munkálatai zajlanak Mike Fraser kanadai producer-hangmérnök vezényletével. Ő korábban olyan „viszonylag ismert” bandákkal dolgozott, mint az AC/DC, a Metallica és az Aerosmith, tehát nagyágyúnak számít a szakmában. Néhány dalcím is kiszivárgott már az albumról: No Change, Who’s Next, Astral Years, I Ain’t Got You, I Got The Two By Blues.


A Chickenfoot bemutatkozó albuma 2009. júniusában jelent meg és aranylemez lett, amit Amerikában 500 ezer eladott korong után adnak. 
 
[ 1551 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x