A Staind újra bekeményít
Címlap / Színes hírock / A Staind újra bekeményít

A Staind újra bekeményít

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-23

Három év szünet után szeptember 13-án dobja piacra az amerikai Staind alternatív rockbanda a nevét viselő albumát, amelynek hangzása a zenészek szerint a korai időszakukat idézi. 

 

A Staind még 1995-ben alakult a Massachusetts állambeli Springfieldben. A csapat ritmusgitáros-énekese Aaron Lewis, a szólógitáros Mike Mushok, a basszeros Johnny April, míg a dobosuk Jon Wysocki lett. Ő egyébként éppen idén májusban hagyta ott a társait. (Néhány koncerten Will Hunt, az Evanesvence és az Eye Empire dobosa helyettesítette, de a végleges ütős nevét még nem közölték.) Eddig hat stúdióalbumuk jelent meg, amelyből összesen 15 millió talált gazdára: Tormented (1996), Dysfunction (1999), Break the Cycle (2001), 14 Shades of Grey (2003), Chapter V (2005), és The Illusion of Progress (2008).


A zenekar legnagyobb értéke kétségtelenül a karizmatikus énekes Aaron Lewis, aki nem csak a balladákban, hanem az agresszív, keményebb dalokban is kiemelkedő teljesítményekre képes. Öt évvel ezelőtt a Hit Parader  amerikai zenei magazin minden idők heavy metal énekeseinek 100-as listáján a 49. helyet adta neki.

 
Tavaly márciusban kezdtek a fiúk együtt dolgozni az új nagylemez dalain, ezt megelőzően Lewis a country-jellegű szólóalbumán dolgozott, akusztikus koncerteket adott és a lánya újra megnyíló iskolájához nyújtott segítséget nonprofit koncertekkel. Beszervezte a Seethert és a 3 Doors Downt is.

Az új album producere Johnny K, aki korábban a Disturbed zenekarral is dolgozott. A korongon hallható muzsikáról Aaron Lewis és a gitáros Mike Mushok is egybehangzóan azt mondta, hogy hosszú idő óta a legkeményebb zenei anyag, amit elkövettek, friss és dögös hangzás a jellemzője. Ennek bizonyítékául meghallgathatjuk ízelítőül az Eyes Wide Open című dalt. 
 
[ 1549 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x