Ezúttal a Blink 182 pop punk zenekar vezeti az angol rocklistát...
Címlap / Színes hírock / Ezúttal a Blink 182 pop punk zenekar vezeti az angol rocklistát

Ezúttal a Blink 182 pop punk zenekar vezeti az angol rocklistát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Neighborhoods című albumuk - amely pályafutásuk hatodik lemeze - a csúcson kezdett, megelőzve a svéd Opeth progresszív rockcsapat Heritage című korongját, ami már csak a lista 6. helyezettje. 

Az egykori Nirvana lemezeinek diadalmenete tovább folytatódik az angliai boltokban, hiszen a Nevermind (2.), az Unplugged In New York (4.) és az In Utero 10. helye mellett, még öt(!) további albumuk szerepel a top 40-ben!


A fiatal bandák közül az élmezőnyben szerepel a Mastodon (képünkön) The Huntere (3.), és az Opeth lemeze után a Machine Head zenekar Unto The Locust CD-je is a 7. lépcsőn.

A Led Zeppelin Mothershipje öt helyet lépett felfelé és már 13. a listán. A brit zenekarok közül mindössze az Evile thrash metal banda előzi meg őket kettővel a Five Serpent’s Teeth című újdonságával. A hét bukása a Staind lemezéhez fűződik, amely egy hét alatt 21 (!) helyet zuhant és már csak 25. a listán.


Végül, az újdonságokról is essék szó. A legnagyobb előzetes várakozás két lemez iránt nyilvánult meg, az egyik Leslie West: Unusual Suspects című korongja (14.), amelyen világhírű gitárosok társultak a Mountain termetes gítárnyűvőjéhez. (A lemez bemutatására terveim szerint hamarosan sor kerül.) A másik a Chickenfoot III című CD-je, ami csalódást keltően csak a 28. pozícióban indított. Az említetteken kívül Sebastian Bach: Kicking & Screaming albuma a 30. helyen, míg Michael Schenker: Temple Of Rock-ja a 37. helyen debütált.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2118 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x