Slash is támogatja a néhai Rory Gallagher beiktatását a Hírességek...
Címlap / Színes hírock / Slash is támogatja a néhai Rory Gallagher beiktatását a Hírességek Csarnokába

Slash is támogatja a néhai Rory Gallagher beiktatását a Hírességek Csarnokába

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Megsüvegelendő (az ő esetében "megcilinderezendő") a gitáros támogatása annak a petíciónak, amelyet korábban Rory rajongói indítottak el, hogy az írek blues-rock óriása Rory Gallagher végre megkapja azt az elismerést, hogy tagja lehessen a Rock and Roll Hall of Fame-nek. 

Természetesen, már bőven túl vagyunk azon a 25 éven, aminek köztudott, hogy el kell telnie ahhoz, hogy valakit egyáltalán jelöljenek. Érthetetlen, hogy minden idők egyik legkiválóbb gitárosa, az 1995-ben elhunyt  Rory, akihez mérhető húrnyűvő nincs igazán a blues-rock világban (Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Clapton és esetleg még néhány név jöhet szóba, ha Gallagher művészetéhez hasonló színvonalról beszélünk) még jelölt sem volt soha! Pályafutásáról bővebben a Rockháló kapcsolódó cikkeiben és az adatbázisban lehet olvasni.


Itt jegyezném meg,  valahogy még mindig nem találták méltónak a beiktatásra eddig a texasi gitáros zseni Stevie Ray Vaughan és az idén elhunyt Gary Moore zenei tevékenységét sem és a sor tovább folytatható. Értük is lehetne petíciót indítani!

A jelölések és egyáltalán az egész Hall of Fame „elpoposodása” mostanában „rappesedése” és más, a rockzenével köszönő viszonyban sem lévő irányzat előretörése megkérdőjelezi az egész intézmény hitelét! Már azon is csodálkozom, hogy a rock óriásai miért nem mondják ki, hogy ebből elegük van!


Visszatérve  a Rory elismertetéséért indított petícióhoz, az aláírók száma már 10 ezer körül van, itt lehet csatlakozni:

http://www.ipetitions.com/petition/rorygallagherhalloffame/


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2370 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x