Egy szokatlan nevű, de szenzációsan játszó ír post-rock...
Címlap / Színes hírock / Egy szokatlan nevű, de szenzációsan játszó ír post-rock banda újra Budapesten

Egy szokatlan nevű, de szenzációsan játszó ír post-rock banda újra Budapesten

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A tavalyi koncertszezon egyik legemlékezetesebb eseménye volt a God Is An Astronaut zenekar debütálása a Dürer Kertben, most is ezen a helyszínen lépnek színpadra március 14-én. 

Az úgynevezett post-rock irányzat koronázatlan királyai nálunk is bizonyították, hogy szenvedélyben és érzelmi telítettségben gazdag szerzeményeik a lehető legdinamikusabb élő előadásmódot vonják maguk után, a lemezszintnél is erőteljesebb megszólalásról nem is beszélve. Így aki akkor már átélhette a varázslatot, most repetázhat, aki pedig kihagyni kényszerült a legutóbbi alkalmat, most lehetősége nyílik a pótlásra.


Márpedig bárhogy is nézzük, mindkét opcióval illik számolni, hiszen a Kinsella-testvérek zenekara ezúttal tízéves fennállását ünnepli meg a hozzánk is eljutó Európa-turnéval, így biztosak lehetünk abban, hogy a legutóbb tapasztalt definitív szetten túlmutatva is egy ínyencségekkel, ritkaságokkal gazdagított programnak lehetünk fül- és szemtanúi, amiről a minőségi vetítés is újfent gondoskodni fog.


Mindemellett persze új lemezre is lehet számítani, elvégre az instrumentális zenekar október végén úgy nyilatkozott, hogy már nyolc dallal el is készült, és akinek ez sem lenne elég, a banda újrakeverteti első kiadványait, és bónuszdalokkal ismét hozzáférhetővé teszi azt idén.


Így bátran állíthatjuk, hogy 2012 is a God Is An Astronaut éve lesz a post-rock felségterületén kívül és belül egyaránt, hiszen a kvartett épp olyan alázattal tekint vissza arra, honnan is hódíthatta meg az egész világot, mint ahogy kitartó szorgalommal igyekszik is fenntartani közönségének figyelmét, szeretetét.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x