Mivel foglalkozik Alanis Morissette hajnali négy körül?
Címlap / Színes hírock / Mivel foglalkozik Alanis Morissette hajnali négy körül?

Mivel foglalkozik Alanis Morissette hajnali négy körül?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Megtudhatjuk majd, ha meghallgatjuk a többszörös platinalemezes énekesnő Havoc and Bright Lights című vadonatúj albumát, amely augusztus 27-én kerül a boltokba. 

"Ez a lemez is - csakúgy, mint a többi - valójában egy pillanatkép arról, ami éppen érdekel, és amivel éppen foglalkozom hajnali 4 óra körül, amikor leginkább önelemző hangulatban vagyok" - nyilatkozta Morissette. "Ez az én érzelmi, pszichológiai, szociális és filozófiai fejtegetésem, melyet a dalok segítségével mondok el. Alig várom, hogy megosszam ezt mindenkivel, hogy turnéra induljak, és alig várom azokat az élénk, megnyerő és reagálásra késztető beszélgetéseket, melyeket ezek a dalok hívnak majd életre."


A korong első kislemezdala, a "Guardian" június 18-tól letölthető az iTunes zeneáruházból, de néhány nappal korábban már a rádiók is elkezdik játszani. A hetedik album produceri munkálatai Guy Sigsworth (Björk, Madonna, Seal) és Joe Chiccarelli (Tori Amos, Elton John, My Morning Jacket, U2) nevéhez fűződnek, a felvételek Los Angelesben készültek. Ez a nagylemez lesz az első, amelyet az énekesnő készített az elmúlt négy év során.


Az album tracklistája:

1) Guardian
2) Woman Down
3) ’Til You
4) Celebrity
5) Empathy
6) Lens
7) Spiral
8) Numb
9) Havoc
10) Win and Win
11) Receive
12) Edge of Evolution

Aki nem ismerné Alanis Morissette zenei életútját, azoknak néhány alapinformáció.
 
A június elsején 38. születésnapját ünneplő Alanis Morissette 1995 óta az egyik legmeghatározóbb énekes, dalszerző-zenész a tengerentúli kortárs zeneiparban. Mélységesen kifejező dalai és előadásai a kritikai elismeréseken túl 12 kanadai Juno-díjat, 7 Grammy-díjat (és további 14 jelölést), Golden Globe-díj jelölést és világszerte több mint 60 millió album értékesítését hozta az énekesnőnek.


Morissette 1995-ben debütált "Jagged Little Pill" című albumával, melyet olyan nagy sikerű kiadványok követtek, mint a "Supposed Former Infatuation Junkie" (1998), az "MTV Unplugged" (1999), az "Under Rug Swept" (2002), a "Feast On Scraps" (2002), a "So-Called Chaos" (2004), a "Jagged Little Pill Acoustic" (2005), a "The Collection" válogatásalbum (2005), valamint a "Flavors Of Entanglement" (2008).


Az énekesnő nevéhez számtalan emlékezetes filmzene is fűződik: "Uninvited" (Angyalok városa, 1999), a "Still" (Dogma, 1999), valamint az "I Remain" című nóta, melyet a Perzsia hercege: Az idő homokja című filmhez írt. Alanis legutóbb olyan tévésorozatokban szerepelt, mint a Nancy ül a fűben vagy az "Up All Night", illetve vendég zsűritagként is feltűnt a "The Voice" című amerikai tehetségkutató verseny aktuális évadában.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1399 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x