Billy Talent - az óceán mélyén is van remény
Címlap / Színes hírock / Billy Talent - az óceán mélyén is van remény

Billy Talent - az óceán mélyén is van remény

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-12-07

Talán sokak számára meglepő, de a kanadai Billy Talent már közel 20 éve létezik, és ezalatt napjaink egyik legsikeresebb rockzenekarává nőtte ki magát. Többek között MuchMusic, Juno és MTV-díjasok, a világ legnagyobb fesztiváljain léptek fel - két éve nálunk a Szigeten is. 

 

Rendezvénynaptár
A 2012. szeptember 10-én megjelenő Dead Silence a Billy Talent első olyan lemeze, aminek "normális" címe van, és nem egy sorszámot visel. A lemez három stúdióban került rögzítésre Torontóban, Vancouverben és Los Angelesben. A produceri munkálatokat a zenekar gitárosa, Ian D’Sa vállalta magára.


Olyan slágerek megalkotói, mint a “Try Honesty”, a “River Below”, a “Red Flag” vagy a "Fallen Leaves". Az előző lemez turnéja után a csapat vásárolt magának egy házat Toronto keleti részén, ahol a gitáros Ian D’Sa, az énekes Ben Kowalewicz, a dobos Aaron Solowoniuk és a basszusgitáros Jon Gallant saját próbatermet és stúdiót épített, majd elkezdték az új lemez munkálatait.


A felvételeket 2011 karácsonyán félbeszakította Solowoniuk szívműtéte, mely már 5 éve húzódott és most sürgőssé vált - ám szerencsére gyorsan felépült utána és amint lehetett, folytatták a munkát. A lemezről az első klip már nyár elején megjelent a “Viking Death March” című dalra.


A borító, melyet az ausztrál Ken Taylor készített, azt jelképezi, hogy még a legmélyebb óceán mélyén is van remény - illusztrálva ezzel a 2012-es világvége-teóriát. A Dead Silence erről szól: kövesd az álmaidat, állj ki önmagadért, és csak azzal törődj, ami igazán fontos! 
 
[ 1856 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x