Roger Daltrey és Jimmy Page egy bandában?
Címlap / Sztárock / Roger Daltrey és Jimmy Page egy bandában?

Roger Daltrey és Jimmy Page egy bandában?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Erről álmodozik a Who énekese, pedig még az sem biztos, hogy társának Pete Townshendnek a fülzúgása és a halláskárosodása oda vezet, hogy végleg abbahagyják együtt a koncertezést. 

Roger Daltrey az angol BBC6 zenei adóban arról beszélt, hogy egy albumot szeretne készíteni Jimmy Page társaságában, akiről tudja, hogy énekest keres. „Kiváló bluesénekes vagyok” – jelentette ki magabiztosan. Igaz, a Who koncertjein sosem énekelt bluest – vallotta be – de azt megelőzően… Erre bizonyára már kevesen emlékezhetnek Angliában is, de higgyünk Rogernek, biztos jó lehet ebben a műfajban is!


Az igaz, hogy Jimmy Page csalódott volt, amikor Robert Plant nem vállalta a Led Zeppelin újbóli szárnyalását, ugyan kipróbáltak néhány jelöltet a „pótlására”, aztán végül mindenkit ejtettek. Nyilvánvaló, hogy Led Zeppelin néven Robert nélkül nem turnézhatnak, ezt végül Jimmy is tudomásul vette. Arról viszont még nincs hír, hogy ő mit szólna Roger Daltrey társaságához.

Időközben John Paul Jones belevágott a Them Crooked Vultures szupergrouppal a turnézásba, sőt, már a második lemezük kiadására készülnek.

Mostanában egyébként énekes-gondok tartják izgalomban a rockvilág egy részét. Már hosszú ideje nem talál frontembert magának a Velvet Revolver. Slash is inkább a szólólemezére és annak turnéztatására koncentrál, de ő legalább megtalálta erre a célra Myles Kennedyt az Alter Bridge-ből. Lehet, hogy Myles hangja nagyot szólna a Bársony Revolverben is, de erről még nagy a csendesség. Az Aerosmith-szappanopera pedig úgy tűnik, lassan lecsendesedik.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2431 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x