Bonzo fia Led Zeppelin Experience-re készül
Címlap / Sztárock / Bonzo fia Led Zeppelin Experience-re készül

Bonzo fia Led Zeppelin Experience-re készül

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Jason Bonham, aki ha nem is akkora tehetség, mint az apja volt, de azért egész ügyesen elboldogul a dobverőkkel, most elérkezettnek látja az időt, hogy egy multimédia turnéval emlékezzen meg a Zep-ről. 

Igaz, ő korábban – 2007 decemberében– az Ahmet Artegun emlékére megrendezett Led Zeppelin-koncert után, nagyon benne lett volna egy reunion turnéban, de ez - mint közismert - Robert Plant ódzkodása miatt azóta sem valósult meg. Próbálkoztak ugyan helyette énekesekkel, akik közül Myles Kennedy kiválónak látszott, de még őt sem fogadták volna el a Zep-fanatikusok. Talán, ha más néven turnéztak volna, de ez már a múlt. Azóta John Paul Jones a Them Crooked Vultures bandában nyomja Dave Grohl társaságában. Jimmy Page pedig új lemezt szeretne kiadni és turnézni is akar vele.


Ami pedig Jasont illeti, ő a Black Country néven dolgozgató szupergroupban szeretett volna boldogulni. Nos, az óriási várakozást keltő csapat (Glenn Hughes, Derek Sherinian, Jason Bonham és Joe Bonamassa) a bemutatkozó lemezük zeneanyagát felvette, és ősszel szándékozik megjelentetni. A producerük Kevi Shirley viszont néhány napja azt kürtölte világgá, hogy Joe Bonamassa „saját jogon” is annyira sikeres, hogy nem igazán motivált ebben a formációban. Azóta ezt némileg cáfolták, Bonamassa korábban is arról beszélt, hogy megvárná a lemez fogadtatását és csak azt követően lenne értelme beszélni a turnézásról. A világ jelenleg legtöbbre tartott bluesgitárosa amúgy is szinte megállás nélkül koncertezik a saját bandájával, nemrég pedig kiváló rocklemezt jelentetett meg Black Rock címmel.


Visszatérve Jason Bonham terveihez, az extravagánsnak nevezett turnén multimédiás eszközökkel bemutatják a Zep-sztorit a kezdetektől a szomorú végig, amely 30 évvel ezelőtt szeptember 25-én John Bonham halálával zárult. A modern technika segítségével a koncerteken együtt hallhatják az apa és fia dobszólóját a Moby Dick-ben.

Gondolom, mindenki arra kíváncsi, hogy kik lesznek azok a muzsikusok Jason Bonham mellett, akiknek lesz elég „bátorságuk” minden idők legjobb hard rock bandájának, a Led Zeppelinnek a dalait eljátszani, de erre még várnunk kell.



 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3202 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x