Az Aerosmith összekapta magát
Címlap / Sztárock / Az Aerosmith összekapta magát

Az Aerosmith összekapta magát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az elmúlt időszakban inkább baleseti hírekkel, illetve Steven Tyler énekesüknek a bandából való (ki-be)szállásával volt tele a média, végül aztán a múlt héten Oakland-ben megkezdték amerikai turnéjukat, így most már a zenéjükről is szólhatunk. 

Emlékeztetőül, a zenekar kálváriája tavaly augusztus 5-én kezdődött, amikor Tyler a dél-dakotai koncertjükön leesett a színpadról és eltörte a vállát. Aztán a frontember a különböző függőségeit kezelve rehabilitációkra járogatott, míg a társai ezt megunva új énekes keresésébe fogtak. Lehet azonban, hogy ezt csak „fenyegetésnek” szánták, mert komolyabban senkinek a neve nem merült fel Tyler pótlására. Még ügyvédek bevonásával is riogatták egymást a felek , aminek hallatán végül megegyeztek a zenészek és a menedzsment, így minden maradt a régiben, de meddig?


Legutóbb Joe Perry motor-balesetéről szóltak a hírek, de ez szerencsére nem volt komoly, amit bizonyít, hogy a helyszíni koncertbeszámoló szerint Perry, úgy „hendrixesen”, a feje fölött tartva a hangszerét is gitározott a Fleetwood Mac klasszikus, Stop Messin’ Around előadásánál.

A koncert, - bár a külsőségek, mint mindig, ezúttal sem hiányoztak – kicsit visszafogottan indult, de aztán magukra találtak a fiúk. Tyler is kiengedte a még mindig erőteljesnek tűnő hangját a szívfacsaró balladákban, majd a Janie’s Got A Gun-tól kezdődően úgy szólt az Aerosmith, ahogy azt a közönség elvárta tőlük. A dobszóló után jött egy remek blues jam, a Lord Of The Thighs, amelynél Perry slide gitárjátékát és Tyler jellegzetes nyögéseit élvezhette a nagyérdemű.

A koncert végén, ráadásként három klasszikus számukat: "Dream On," "Walk This Way," és "Toys In The Attic," is lenyomták a nép nagy-nagy örömére.

A koncerten elhangzott dalok:

1. Rats In The Cellar
2. Monkey On My Back
3. Love In An Elevator
4. Falling In Love (Is Hard On The Knees)
5. Eat The Rich
6. Pink
7. Livin’ On The Edge
8. What It Takes
9. Janie’s Got A Gun
10. Last Child
11. Cryin’
12. Drum Solo
13. Lord Of The Thighs
14. Stop Messin’ Around
15. I Don’t Want To Miss A Thing
16. Sweet Emotion
17, Baby Please Don’t Go
18. Draw The Line

Ráadás:

19. Dream On
20. Walk This Way
21. Toys In The Attic


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1635 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x