Vedd észre a pénisz mögött a férfit!
Címlap / Te+Én+Szex / Vedd észre a pénisz mögött a férfit!

Vedd észre a pénisz mögött a férfit!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-24

Minden pénisz egy igen érzékeny szervre van ráerősítve. Úgy hívják; FÉRFI. Azok, akik a különböző szexuális problémák, például merevedési zavar esetén csak a péniszekkel foglalkoznak, ezt az igen fontos szerveződést elfelejtik megfigyelni mögötte, kétséges, hogy megleljék a valódi megoldást. Ám aki figyeli ...  


Rendezvénynaptár

Hol vannak a világon olyan nők, akik a férfiasságról tanítnak?
Természetesen Magyarországon, ugyanis az Intim Torna trénereket nemrégiben továbbképezték a férfi Intim torna alapjaiból is.

A Kriston Intim Torna(KIT) magyar módszer, jelentősen eltér minden egyéb, gátra irányuló tréningtől, mely 1986 óta fejlődik. Ez az egészségnevelési tevékenység a testkultúra és az egészségügy határán található, hiánypótló.
Kezdetben egyéni oktatásként, később csoportban is elindultak a férfi tréningek.

Hatását nem csupán a férfiak, hanem a nők is élvezik
MI történik a 10 órás tréningen? Azt tanítjuk, amit az édesapák is megtaníthattak volna, ha ők egyáltalán az alhas védelmében alapos ismeretekkel rendelkeztek volna. A tabu átadása, a fiú gyermekek nevelése során is megnyilvánul. A törzsi társadalmakban ez még nem okozott problémát, ám a civilizáció során egyre inkább háttérbe szorult a nemiség kultúrája.

A korai magömlés előfordulása hazánkban 80%-os gyakoriságot mutat, ezzel jelentősen megnehezítve a nők orgazmusának átélési lehetőségét, ezzel a szexuális, mentális egészségüket károsan befolyásolva. A férfiak tévhitekkel rendelkeznek a női (csikló, hüvelyorgazmus) kielégülés, de a saját potenciájuk kapcsán is. A férfiasság nem ér véget a hímvessző tövénél, hanem egy „érzékeny szerkezetre”, a férfira van „rászerelve”. Irreális dolgot várva könnyen potenciazavarral küzdőnek kiáltják ki magukat, ugyanakkor baj esetén csak sokára jut eszükbe megoldást keresni.
A KIT trénerek továbbképzésének témája a női tematika változásai, és a férfi tematika. Még egyetlen férfi oktató sincs. Mi nők kell, hogy vállaljuk az „APA SZEREPET”.

A megelőzés lehetőségein túl, a „rejtett izmokra” irányuló mozgásanyagon túl, milyen témaköröket érintünk a férfi tréningen?
Aranyér, heresérv (varikokele), heresüllyedés, ingahere, prosztata gyulladás, prosztata megnagyobbodás, inkontinencia, gyakori vizeletürítési inger, székrekedés, merevedési zavar, erekció, barlangostest-, ondóhólyag védelme, hímvessző törése, spermatermelés élettani és pszichés háttere, spermaverseny, libidó összetevői, orgazmushiány, korai magömlés, Tesztoszteron hormon, magömlés nélküli orgazmus, szexuális élet minőségének javítása, női szexualitás…

Most körülbelül 50 tréner képzi magát tovább az ország különböző részéről, és újítja meg vizsgáját. Érkeznek Romániából, Szlovákiából is.
A HarmoNet Intim Torna Trénerének révén lehetőséget kapott, hogy elsőkézből adjon hírt a férfiak egy sajátos egészségmegőrzéséről. Ez a téma nálunk is az amire egyre több férfi kérdése érkezik, tudakolva, hogy miért nem lehet erről olvasni, vagy még többet olvasni. A tréninget meghatározónak tartjuk, szükségesnek, melynek nagy hatása van az életük minőségére, de a párkapcsolatra is.

A továbbképzésen a korábban vizsgázott trénerek a férfi intim torna kulcskérdéseire fókuszálva előadásokat hallgattak többek között a férfi pszichoszomatikáról, anatómiáról és pszichológiáról, a képzés végén pedig megújították tréneri vizsgájukat, így friss ismeretekkel bővítve eddigi képzettségüket.

Kérdezze Intimtorna Trénerünket, ha érintettnek érzi magát, vagy párját a témában >>>

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7555 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x