Mi a gond a 30 feletti pasikkal? - A kapcsolatokról tabuk nélkül!...
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / Mi a gond a 30 feletti pasikkal? - A kapcsolatokról tabuk nélkül!

Mi a gond a 30 feletti pasikkal? - A kapcsolatokról tabuk nélkül!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-11-24

Közelíti a 30-at? Vagy már el is múlt? Őszintén szeretnéd tudni, mire számíthatsz? Szex és bizalom. Pasikról tabuk nélkül! 

Mindig is az idősebb férfiakat szerettem. A velem korú, vagy nálam fiatalabb fiúk bár helyesek és néha megmozgatják az ember fantáziáját, valójában az idősebb pasik iránti vonzalmamat csak erősítették. Na nem öregre gondoltam, plusz tíz év épp megfelelő, gondoltam. Ez persze gimis korban még egész jó, utána is pár évig, de ahogy "velem is nőnek az évek", egyre kevésbé érzi az ember, hogy ez így rendben van. Na nem a teljesítmény vagy az öregség a probléma. A bizalom.

Talán nem a férfiak tehetnek erről, hanem a féltő, aggódó anyák, akik lányaikba bizalmatlanságot, és óvatosságot nevelnek életrevalóság címén. A 30 körüli pasikkal mindig gondban voltam. Ha felette van a kornak még jobban zavar. Miért is?

Először is nézzük, szociálisan...
30 feletti pasi, ha az édesanyjával él, nos, magáért beszél. Vagy mama szoknyájának fodra, vagy csak nem óhajt változtatni kényelmes életén. Érted sem fog! Akármit is beszél, duma. Ahhoz igen mélyen meg kell mozgatnod, s attól még a pornócsatorna is kiakadna.

HarmoNet tipp: Vidéki diplomás nő keresi!... >>

Azután ott van a 30 feletti pasi, akinek sosem volt még komoly a kapcsolata. Mi az első gondolatod? Hogy egy barom, esetleg borzasztóan unalmas. Ha pedig érdekes és jóképű e mellé már tudhatod, nem túl kezdeményező és semmire sem lesz jó, kivéve, ha egy papucsot szeretnél. Az is otthon, csak nem neked hanem a talpadnak.

Azután ott van a képtelen vagyok megállapodni 30-as, akinél nem tudod, hogy kezdődő ősz hajszálait vagy szexuális kalandjait számolgasd össze, mikor megismered, s valahogy elmélázol azon, hogy szívesebben vállalod az influenzát egy magányos éjjeli hazabuszozás során, mint a nemibaj-tárát, amit akkor kapsz, ha egyszer hazavisz.

Azután ott van az érett 30-as. Már kapcsolatban van. Persze azért nem bír a vérével és kikacsint.  Most te fogod elvenni őt a 8 hónapos gyermekétől? Esetleg megkéred, hogy hagyja el a három gyermekes feleségét? Megteheted, ha az erkölcseid megengedik, de jobb ha tudod, ha egyszer megtette, máskor is megteszi!

Azután a jobbik esetet is számításba kell venni.
Érett 30-as, de már elvált. Nagyszerű! Persze a tartásdíjat, azért számold ki a következő 20 évre, meg a hétvégéket ne tervezd el nagyon, az előző családjából való gyermekeivel fogod tölteni, ami egyébként egy egészen vicces és jó program is lehet. De még mindig ott kérdés: Benne bízzak? Neki már egy női löket sem kell, hogy elhagyjon, ha unja a banánt, bocsánat, az almákat, akkor téged is elhagy, Babám!

Mindent egybevetve egész szép listát gyűjthetünk, a 30 feletti pasikról, akik már érettek és megfontoltak. Lehet papucs, tutymuty, nyomorult, béna, egy kujon, vagy egyenesen egy féreg.
De mi nem esszük ennyire forrón a kását megvizsgáljuk a pozitív hatásokat is.
Egy szerencsés fényszög esetén akár a jó dolgokat is számba vehetjük.

30 felettivel, szexuálisan
Egy 30 feletti pasi már érett. Tapasztalt. Tudja hogyan érjen hozzád, az ölelése magabiztos és persze szenvedélyes, mert te is, ő is érzitek, hogy nagyon kéne már valaki!
De a tapasztalt ölelésénél az ember azért elbizonytalanodik, hány nőt fogott és főleg, mikor, utoljára?
A 30 feletti pasi valószínűleg MÁR jó az ágyban. Vagy esetleg már unja a műsort, és semmilyen, de a legtöbb nemileg friss egyednél azért ilyenkor még megvan vadászkedv.
Igen, ezt nem csak te ágyadban fogja gyakorolni!
A 30 feletti hapsid valószínűleg komoly kapcsolatra is áhítozik már. Micsoda szerencse. Gyerek, család, otthon. De az előzőekből tudjuk, hogy e mellett, legalább néha, kitekint. Hogy te a kilincs melyik végén állsz, igazából rajtad áll. Várhatod otthon és a hotelban. Feleség vagy szerető lennél? Igen téged és a szeretőjét az köt össze, hogy mindketten mocskosul türelmesek vagytok!

HarmoNet tipp: Pompás Pasi Popsik >>

Összegezve a 30 feletti pasikban nincs semmi nyerő. Az  ember fel is adhatja, ha egy hű , megbízható, ugyanakkor erőteljes, férfias, és szenvedélyes társat keresne. A bizalmatlanságot kiválóan példázza ez a kis gyűjtemény.

Mi a megoldás? Maga a bizalom!
Ugyanis az első házasság után is virágzik a férfiember, ha hagyják. Egy háromszor elvált férfi is lehet hű, ha szerelmes, és egy kezdő 30-as is lehet tökéletes szerető, ha motiválod. Ha a bizalmatlanságból kinövő bármelyik hibát tapasztalod kapcsolatodon, lehet hogy megtaláltad korosztályod, de nem találtad meg a neked való személyt!
A bizalom és a szerelem segít. A 30 feletti pasid az ágyban valószínűleg, tapasztalt, már gyakorlott, óvatos és kifinomult szerető, mi több vélhetőleg már látott egyet s mást, így ha téged választ, rendszeresen, valószínűleg jó vagy nála, és tudatosan döntött!
Szeress igazán! Bízz benne, és kápráztasd el!

Kiss-Kárpát

(Képek: Piqs.de) 
 
[ 14838 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x