HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14
Címlap / Te+Én+Szex / Ha a pasi veled van, de mást bámul

Ha a pasi veled van, de mást bámul

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14

Ha fiatalabb lányra néz. Ha szebbet, jobbat bámul. Ha észreveszed, ahogy elkapja a fejét. Hát igen, igen. Az a pillanat, amikor elkapod kedvesed pillantását, amit egy másik nőre néz, az iszonyatos. Abban a pillanatban, benne van minden élet tragédiája és a világ összes szenvedése. 

 

A csalódás pillanata
Ott ülsz vagy állsz, vagy mész mellette, és ő hirtelen felkapja és elkapja a fejét, és másra néz. Az a másik pedig bíztatóan visszanéz rá, és egyszerre csillan fel a szemük a váratlanul jött örömtől és rácsodálkozástól. Na, abba a pillanatba, bele lehet halni szerintem. Szép halál végül is, de talán mégsem kellene. Ilyenkor meghal veled együtt a józanész, és minden racionális érvelés, és érverés, és kész vagy. Dőljön össze a világ! – talán az lenne a legjobb, ami történhetne, mert hogy innentől hogyan s miként tovább, azt nem lehet elgondolni sem.

Tegyél úgy, mintha nem történt volna semmi, vagy kezdj el üvölteni, mint akit valami kínzószerszámba ültettek bele, vagy kezdj mosolyogni, és megértő lenni, nagyon felnőtt és nagyon bölcs, akkor is, ha a mélyben legszívesebben széttépnéd mindkettőjüket? Jó kérdések, igaz?


Na, és ha ez olyan helyzetben történik, amikor te kicsit, vagy nagyon idősebb vagy, mint az illető fér-fiú, akkor ezt duplán megalázónak élheted meg. Szuper! Így legalább rájössz, hogy merre hányj…

Amikor már minden elveszett
Hazamentek, és kezdődik a szurkálódás, hogy ki, kire nézett, meg hogy nagyon szépen kéred, ha Te ott vagy vele egy társaságban, ugyan tegyen már meg annyit, hogy időnként arra néz, amerre te vagy, rád mosolyog, mintegy jelezve, hogy összetartoztok, nem pedig más csajokkal szemez, amikor te is ott vagy vele. Hát milyen ez?

HarmoNet tipp: Kibe vagy szerelmes? – A szerelmi sokszög kivasalása >>

Később, de sokkal és jóval később jöttem rá csak, hogy Ő valóban olyan volt ezekben a helyzetekben, mintha a gyermekem, a fiam lett volna, aki biztonsággal megül anyukája mellett, és onnan néz ki szerteszét egy majdani, jövendőbeli új partnert keresve a tekintetével.

Közben persze még nem akar elveszíteni téged sem, és millió okból ragaszkodik hozzád, és hiszi, hogy Ti egy pár vagytok, bár tudja, hogy ez annyira nem tart örökké, hogy talán nemsokára vége is lesz már.

De akkor is. Az érzés a nő számára elviselhetetlen. Viszont az már igaz, hogy a reagálás döbbenetesen más tud lenni, s hogy lám-lám, már megint csak ettől függ minden, így a folytatás is. Mert ha véletlenül én néztem rá egy másik férfira, aki tetszett nekem, vagy bejött a képbe valaki, aki veszélyes lehetett volna rá nézve, akkor ő, még közelebb jött hozzám, nem bántott, nem sértődött meg, nem féltékenykedett, hanem egyszerűen megfogott, átölelt, és minden gesztusával, mozdulatával, mimikájával és szavával azt üzente a másik hímnek, hogy én az övé vagyok, és jobb lesz, ha mielőbb lelép a színről vagy a sínről.

(A cikk folytatódik, lapozz!)Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 6432 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x