Fazontalan hapsik - avagy a férfiak miért nem borotválják?...
Címlap / Te+Én+Szex / Fazontalan hapsik - avagy a férfiak miért nem borotválják? Férfi válaszol!

Fazontalan hapsik - avagy a férfiak miért nem borotválják? Férfi válaszol!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-07

Önök szerint hol könnyebb füvet nyírni? A szépen ívelő enyhe dombokon, a hol ígéretes völgyek lejtenek a gyönyör kapuja felé. Vagy az őserdő közepén ahol termetes szálfa álja útját a bozótban túlórázó fűnyírónak. Persze nyílván szebb látvány egy szépen gondozott bikinivonal, és senki sem szereti, ha ő az őserdő hőse. De nekünk, férfiaknak, egyrészt alacsonyabb a tűréshatárunk, másrészt jobban szeretünk gyönyörködni, mint gyönyörködtetni. 

 

A férfiak miért nem szeretik a fazont?
Szeretik. Pláne, ha kedvesük hordja. Arról nem is beszélve, hogy a női fazonok tárháza szinte kimeríthetetlen.

Ezzel szemben a férfiaké, bizonyos megközelítési problémák miatt csak korlátozottan megművelhető terület. Persze festeni, szőkíteni, ritkítani, különböző formákra vágni ott is lehet, azonban a kérdés, nem az, hogy miért, hanem, hogy mivel.

Mert ki az-az ép eszű Don Juan, aki hagyja, hogy idegenek különböző megélezett acéleszközökkel vagdalkozzanak bájai közelében. A saját, meg többnyire nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk, mert ugye felülnézetből a dolgok másként mutatnak, mint szemből. Hölgyeim, íme, az első számú probléma. Nyílván erre azt mondják, semmiség, mert önök ennél jóval többet hajlandóak megtenni értünk, egyébként is a hajvágógépet nem azért vették ajándékba, mert nem telik fodrászra. A második és talán legfontosabb érvünk a „fazontalanság” mellett, a viszketés! Mert ahol szőrt vágunk, az előbb, utóbb nőni kezd, sajnos előbb, mint utóbb és nekem erről még soha sem az jutott az eszembe, hogy nem számít, az a két nap, amíg tartott az újdonság varázsa mennyei két nap volt és azért bármit. Megpróbálom érzékeltetni .

Próba szerencse - bár forgandó...
Kérésre, vagy meglepetésnek szánva úgy döntök, hogy jöhet a fazon. Én csak magamnak otthon! Elő a gépet, habot, borotvát, ollót. Ha van kívánság azt, ha nincs, először kigondolom, majd jöhet a megvalósítás. Először ollóval a nagyját, mert a gép kegyetlen dolgokat tud művelni, ha beküldjük a bozótba. Barbár megoldás.  Több olyan sztorit is hallottam, hogy lefulladt. A szebb napokat élt fazonvirtuóz, pedig gondolkodhatott, hogy próbálkozzon e az újraindítással, vagy kockáztassa meg az ollót. Esetleg hívjon mentőt. Szóval, ha megvan a nagyolás, jöhet a gép. Egy jó tanács. Csak márkás, referenciával rendelkező masinériát válasszunk, az ezer forintos, szakáll és pajeszvágós nem jó. Géppel kialakítjuk a kívánt formát. Amikor ez kész, kevés habot használva, - hogy a szívecske ne tojás legyen - borotválunk.

HarmoNet tipp: Puncicicoma, a fantupírisztikus ajándék >

És borotválunk. Óvatosan. Kitartóan.
Ha sikerül karcolás, vagy vágás nélkül megúszni a dolgot, öblítés és mustra. Tudniuk kell kedves hölgyek, hogy aki eddig a pontig eljut férfi létére, ellágyuló szívvel gondol párjára, mert már ő is beavatott. Ezt követi legalább két nap, forró - buja - újra felfedezlek bébi - hangulat. A következő mondatok abszolút kompatibilisek ilyenkor: Drágám, milyen nagy a kerti szilfánk, ha nem növi be a bozót! Olyan cuki vagy, mint egy kisfiú. De jó sima.

Két nap után, olyan szúrós vagy, hogy így folytatja: Most inkább aludjunk. Aztán jön a viszketés. Ami nem két napig tart, hanem két hétig. A viszketés, ami látványos, mert vakarni kell! Reggel a kocsiban, ezt csak a melletted megálló busz nő utasai veszik észre, ennél rosszabb csak az lenne, ha a buszon kéne utazni. A liftben, az értekezleten sutyiban. Amit csak a női főnök vesz észre. Hazafelé ugyanez. Van még egy minden feljebb elhangzott kifogást überelő élethelyzet. Ugyanis drága hölgyeim önök nem tudják, a férfi zuhanyzóban nem történt szemléletváltás az elmúlt kétszáz évben!

A mély(csúcs)pont
Ennek következtében, vagy kimarad az edzés, amíg újra felkúszik az aljnövényzet, vagy maradnak a félmegoldások. Háttal zuhanyozás a többiek felé, ami nehéz, miközben a hétvégi forma 1-et kell megbeszélni. Rejtegetés a törölközőbe, felettébb gyanús. A legrosszabb nyilván sejtik, hogy mi, a lebukás. Ne higgyék, hogy nem a barátok a legkegyetlenebbek, mert nálunk nincs férfiúi szolidaritás. De van meglepett arc, újjal mutogatva harsány röhögés, nézzétek mán felkiáltással. Mi van, kislány új bikád van kérdés. Ezért, ha felmerül a buja ötlet, gondoljanak arra kedves hölgyeim, az Úr nem azért teremtette a férfit szőrős állatnak, hogy kopasztani lehessen. Inkább lesz fazontalan. Persze vannak kivételek. És amikor két jó fazon találkozik!

TS 
 
[ 10172 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x