A szerelem, sötét verem...
hirdetés
Címlap / Te+Én+Szex / A szerelem, sötét verem...

A szerelem, sötét verem...

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-22

Ausztrál bennszülöttek szerves kultúráját tanulmányozva rájöhetünk joga, alapja, szokásrendszere van az idősebb nő fiatalabb férfi kapcsolatoknak. Ez persze beavatás. Simogatás, izgalom, vágyak fokozása. Csók és ölelés. Mi ez ha nem szerelem? Persze ez a fiú továbbáll, az idősebb nő csak beavatta. Most akkor mi a szerelem? Sötét verem... 


Rendezvénynaptár
Ez most valahogy divat
Jó, rendben, lehet olyan, hogy a nő idősebb, mint a férfi… Nagyon is lehet.
Most jelent meg egy könyv, ami hirtelen bestsellerré vált, és amit sajnos nem én írtam. Az a címe, hogy „Szex és nyugdíj”. Gondolom e frappáns címet a „ Szex és New York” című film után kapta, szabadon… Nos, igen.

Szóval minden lehet, és én ennek valék a szószólója éveken át, mivel hogy azt tapasztaltam, hogy tök buli sokkal fiatalabb fiúkat bevezetni a férfiúi és ez emberi lét alapkérdéseibe.

Tetszett ez a szerepkör nekem.

Az idősebb nő kicsit bevezeti a kivezetőt...
Ausztrál bennszülöttek szerves kultúráját tanulmányozva rá is leltem ilyen tradíciókra ott, melyet ők könnyűszerrel levezényelnek, mivel hogy évszázadok óta egy idősebb nő vezeti be a fiatalabb fiút az életbe, aztán, amikor ő szépen megtanulta a leckét, akkor már a saját korosztálya felé fordulhat, és párt onnan választhat magának.


Az idősebb nő pedig tovább végzi szolgálatait – gondolom én – és nem kötődik érzelmileg a fiúhoz, és nem akarja, hogy ott legyen a vasárnapi ebédeken, és menjenek moziba hetente legalább egyszer és így tovább. És az idősebb nő nem is fél semmitől az égegyadta nagy világon, mert ez így volt és így is lesz náluk ősidőktől fogva, míg a világ világ és két nap… És meg vannak a hagyományaik, és ott van a közösségi háló, és a lehető legtermészetesebben nézik ezt az ottan élők… Míg mi van itt nálunk?

Szexuális kultúra, szerelem-bölcsesség ma
Kimegyek az utcára a kis kedvesemmel (ki most éppen 26 évvel fiatalabb, mint én), és az emberek a szemünkbe bámulnak. Vannak, akik aztán gyorsan elkapják a tekintetüket, de másokból valami alapagressziót hoz fel maga a látvány és a hozzá kapcsolódó értetlen irigységük, látens féltékenységük és őrületük… Tüzelnek ránk a tekintetek olykor-olykor, és az én kis kedvesem ezektől  - érthetően – nagyon megretten…

HarmoNet tipp: Szexre éhes édesanyák - MILF = Mother I like to fuck (+18) >>

„Nem kell törődni azzal, hogy mit szólnak hozzátok, a nem szokványos kapcsolatotokhoz mások…” , mondta az indiai asztrológiával minket megvizsgáló látó ember. Ti csak azzal törődjetek, hogy szeretitek egymást, hogy jó nektek együtt a mindenféle különbség és a hatalmas korkülönbség ellenére is, és a többiek véleményével vagy rosszindulatával ne is törődjetek… Könnyű ezt mondani. De persze tényleg őrület, hogy egy kapcsolat attól függjön, hogy a külvilág hogyan ítéli meg! Fájdalmasan megalázó, hogy, ha leoltjuk a lámpát, akkor minden a legnagyobb rendben van, de a külvilágban, a fények nappali vagy éjszakai áradatában már elkapja tőlem a kezét a kedvesem, főleg, ha olyanokkal találkozik, akik  - szerinte – agresszíven néznek a szemébe…

Hát én nem is tudom. Persze, igen, próbálom megérteni őt is, de magamat is, és ez piszkosul fáj nekem, és megaláz engem… Merthogy én nem látom ezen tekinteteket, és ha látom is, valóban már réges-régen nem érdekelnek. Talán csak a házmester-gondnok Rózsika és barátnői előtt engedtem el kedvesem kezét olykor-olykor, de csak hogy elejét vegyem a rosszindulatú pletykáknak. Aztán mivel láttam, hogy ezek a korombeli vénasszonyok akkor is rajtunk fogják köszörülni foghíjas fogsorukat, és az érdes nyelvüket, ha nem is provokáljuk ezt ki, ha csak egymás mellett megyünk, fél méter távolságra, de egy kapuból jövünk ki, szóval, hogy talán az esti kutyasétáltatás alatti fő téma és csemegézni való nyalánkság mi vagyunk a számukra, hát ezért egy ideje már még feltűnőbben és határozottabban ölelem meg a kedvesemet, ha arra járnak ők is, és fogom meg a kezét a kezemben, átkarolva őt rendesen… legalább van témájuk, nem unatkoznak.

A külső pletykánál rosszabb a belső félelem
Mitől fél a kedves maga, a Kisherceg? Ő - meséli - attól szokott félni, hogy én egyszer csak majd hirtelen megöregszem, és akkor ő nem fogja tudni kezelni ezt a dolgot, és a szeretet, az perszehogy megmarad, de a szex és a nyugdíj, akarom mondani, a  szex és a párkapcsolat hát akkor bizony nem igazán… Mert azért, ha abba gondol bele, hogy hetven éves leszek, akkor ez annyira már nem dobja fel, és azzal a számmal már nem tud mit kezdeni, holott, mint említettem fentebb a számokból jól áll…

De azzal a számmal, a hetven éves számmal, már nem fog tudni mit kezdeni. És akkor mondjuk azt, hogy a léleknek a kor nem számít, és hogy ha ennyire igazán szeret engem, ahogy 15 hónapja mindig mondja és írja meg-megállva, akkor hogyhogy majd már nem kellek neki mint pár vagy mint szex objektum….? Hm? Hát hogy is van ez? Akkor hogy szeret engem ez a gyerek? Mit anyját a gyerek?

Forever young - Örökké fiatal!
Huhh… na, én ilyenkor szembesülök szemlesütve a korommal, ami azért nem semmi. Egyébként is zavar néha már, hogy amikor a tükörbe nézek, az anyukám néz vissza rám, de amúgy mivel belül még abszolúte fiatal vagyok, rugalmas és nyitott lelkű, mindenre kész kalandozó, bulizó, de egyben magányában is alkotó, nagyszerű lélek az enyém- biztatom magam. Ugyanakkor a testemen, valóban látszanak már a széthullás jelei. A szerencsétlen ember az egyetlen az élővilágban, akinek tudomása van a saját teste elöregedésének borzalmas folyamatáról, hogy nap mint nap látnia kell, ahogyan fonnyadozik, és mállik szét… Hát perszehogy óriási piaca van a szépségiparnak, a plasztikai műtéteknek, a fiatalító csodaszereknek és szerkezeteknek! Mert ki ne szeretne örökké fiatal maradni és annak is látszani?


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 7507 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x