HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-04-26
Címlap / Te+Én+Szex / Flörtiskola csajoknak - 12 baki, avagy "Bajuszos-topis ezoterikus nő társat keres"

Flörtiskola csajoknak - 12 baki, avagy "Bajuszos-topis ezoterikus nő társat keres"

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-04-26

Hogy is mondta József Attila? "Fecseg a felszín hallgat a mély" Vajon mit árul el rólunk a felszín, az első benyomás? Miért nem látja rajtunk egy pasi sem, hogy égő vággyal a két lábunk között éppen nagyon-nagyon kiéhezve vadászunk rájuk? Miért fut el sikítva az összes jobb kötésű fickó, ha a nőciről kiderül, hogy "spirituális beállítottságú"?  

 

Érdekes megfigyelést tettem, kb. 10 évnyi önismereti és ezoterikus körökben való aktív részvétel után. Az ilyen körökben mozgó nőcik többségére igazak az alábbi állítások, s mindegyik önmagában is elég egy focicsapatnyi fickó elriasztásához – hát, ha még halmazati módban fordul elő.

Az ezoterikus csajok többsége egyszerűen vagy nem tud flörtölni, vagy nem tud mit kezdeni a flörtökkel, szerencsétlenkedik, vagy „jószomszédi befogadásból” légypapírként vonzza magához a lúzer csávókat. Mindig kicsit furán néztek rám, amikor csokor virággal, kávémeghívással, esküvői- és gólyahírrel érkeztem. Kilógtam a sorból, pedig nem vagyok dögösmaca, vagy üzletszerűen saját testének kényeztetésével foglalkozó milliomos feleség.Szükséged van némi jó tanácsra, ha nincs pasid és:

 1. Ruháidat kizárólag a turki leértékelt szekciójából szerzed be (megideologizálva valamilyen zöld okkal – vagy csak a pénztárcád kereteivel)
   
 2. Ha kinyitod a szekrényedet, nem találsz benne élénk színű ruhát, amit az elmúlt félévben hordtál is – bulira sem nagyon van mit felvenned.
   
 3. Gondod van a magas sarkú cipővel – ezért esetleg nincs is neked ilyen. (A beteg lábúak természetesen felmentést kapnak ez alól a kritérium alól)
   
 4. Sminkelni szökőévenként kétszer szoktál – alig van sminkcuccod. Esetleg valami csinos allergiát is kifejlesztettél a sminkcuccokkal szemben. Nincs stabil fodrászod, kozmetikusod, vagy körmösöd – egyáltalán kedvenc szépítőbrigádod, akik nővé varázsolnak, ha kell.
   
 5. Az elmúlt 3 (6) hónapban senki nem hívott meg egy kávéra, teára, sörre, vagy csak egy beszélgetésre azzal a szándékkal, hogy felszedjen téged. (STOP – építkezések előtt sétálva MINDENKINEK beszólnak, aki fiatalabb nagyanyónál és a szoknyájától látni a lábát – ez sem ér!)

   
   
   
 6. Az elmúlt 3 (6) hónapban nem volt részed egy rendes szexuális kalandban, élő pasival. (Az uborkás-cukkinis vegaszex  és kreatív jellegű „fürgeujjak” szex nem számít bele – Mondom élő pasival!)
   
 7. Rémesen zavarba jössz, ha valaki udvarolni kezd neked. Sajnod nincs, mit is felelj, hogy fogadd el, vagy hogyan ne fogadd el az udvarlást.
   
 8. Vannak rajtad szőrök ott is, ahol a trendmagazinok szerint nem kéne, hogy legyen, vagy nem akkora dzsungel, amekkorát növesztettél.
   
 9. 3-nál több könyved szól ezoterikus szellemben arról, hogyan legyél még elszálltabb ahhoz, hogy be tudj pasizni – ezek egyetlen tanácsát sem volt még merszed kipróbálni, vagy amit kipróbáltál, az nem vált be.
   
 10. Nem tudod, hogyan kell felszedni egy pasit. Néha sikerül – de akkor sem tudod, hogy csináltad, biztos a szerencsés Mars-Szaturnusz trigonnak volt köszönhető, meg annak, hogy reggel a „szerelem” kártyát húztad a pakliból…
   
 11. Ha az elmúlt egy évben legalább egyszer hallottad már pasitól az alábbi fordulatok egyikét: „Maradjunk csak barátok” - „Te túl jó vagy hozzám, jobbat érdemelsz, nem akarom az idődet rabolni” – „Úgy érzem nem vagyok érett egy ilyen mélységű kapcsolatra” … stb…
   
 12. Iszonyúan sokat foglalkoztál a lelkeddel, a szellemeddel, a pszichéddel, a személyiséged fejlesztésével és az önmegismeréssel, de soha senki nem mondta még meg neked, mi az a külsődön, ami a legszebb, és a legpocsékabb – mire buknak és mitől akadnak ki a fickók.
  
 
[12699]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x