HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-23
Címlap / Te+Én+Szex / Keményebbik nem? A pasik előbb vallanak szerelmet!

Keményebbik nem? A pasik előbb vallanak szerelmet!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-23

Egy nemrég végzett felmérés szerint a férfiak előbb mondják partnerüknek, hogy szeretik, mint a nők. 

 

A brit Stella magazin felmérése szerint egy átlagos férfi hét hónap után mondja először új partnerének, hogy szereti. Nőknél ehhez általában nyolc hónapra van szükség. A kutatásból az is kiderült, randizásban az 55 év felettiek a leginkább aktívak, és a legkísérletezőbbek.

A Stella magazin munkatársai összesen 2000 különböző korcsoportba tartózó férfit és nőt kérdeztek meg randizási szokásaikról. "Bár inkább a nőkre jellemző, hogy nyíltan kimutatják érzelmeiket, úgy tűnik, a férfiak legalább annyira emocionális lények, sőt néha még túl is tesznek a nőkön" - nyilatkozta a felmérés kapcsán Jenni Trent Hughes párkapcsolati tanácsadó.

"A nők általában jobban meggondolják azt, mikor mondják partnerüknek, hogy szeretik. A férfiak gyakran nem értik teljesen, mit is éreznek, a nők azonban tényleg csak akkor beszélnek nyíltan érzelmeikről, ha azok biztosak" - tette hozzá Oliver James klinikai pszichológus.

Medipress

A klinikai pszicholgusokat fel kell homályosítsuk:

1. A nők ált. nem merik kimondani elsőként, hogy szeretlek, mert az udvarlás régi, jól bevett szokásai ezt követelik meg, várják, hogy a férfi lőjjön. Félnek attól is, hogy terhére lesznek a fickónak.
2. Minden tiszteletünk azon személyeké, akik 7-8 hónapig bírják úgy valakivel, hogy azt sem tudják, szeretik-e őket. Bár elképesztőnek tartjuk annak lehetőségét, hogy valaki 7-8 hónapig szerelem nélkül, de nem szeretői kapcsoladva törekedve is, csak úgy átadja magát.
3. A kapcsolatok jó része ha már megmarad 7-8 hónapig sejthető, az első percben szerelem volt - a kérdés inkább az, hogy 7-8 hónap után, még mindig ki tudjuk-e mondani: szeretlek.

Szerkesztő: Fodor Kata 
 
[ 3947 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x