Te szereted a tested?
Címlap / Te+Én+Szex / Te szereted a tested?

Te szereted a tested?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ma már nincs az a nő, akiben még soha nem merültek fel kételyek a szépségével kapcsolatban és valószínűleg nagyon kevés az egészséges önbizalommal megáldott hölgy, aki valóban szereti és elfogadja a testét úgy, ahogy van. Manapság az egész világ arról szól, hogy csak az lehet szép és boldog, aki fiatal és vékony. Vajon tényleg így van, vagy csak egy világméretű, dollármilliárdos biznisz szenvedő alanyai vagyunk? 

Szerintem inkább az utóbbi, de a választás lehetősége, hölgyeim, továbbra is a mi kezünkben van.
Lássuk csak, tényleg boldogabb-e az a nő, akinek másról sem szól az élete, minthogy folyamatosan csak önmagával foglalkozzon. Nem hiszem, mert mindig talál magán valamit, amit szebbé, fiatalosabbá varázsolhat és ezzel egy végeláthatatlan folyamat veszi kezdetét, az örökös elégedetlenség folyamata, melynek egyenes végeredménye a depresszió, a keserűség, az étkezési zavarok, a mániák. Egy idő után már semmi sem jó.



Könyörgöm! Melyik férfiembernek hiányzik egy ilyen nő?

Szerintem egyiknek sem, ha meg mégis, akkor úgy kell neki!
Mi nők hajlamosak vagyunk félreértelmezni a férfiak igényeit. Akárhány női magazinban olvastam erről, mindig ugyanarra az eredményre jutottak: a férfiak a természetes, aranyos nőket kedvelik. Egyre vigyázzunk azonban, a természetesség nem az igénytelenség szinonimája. Bizony nekünk is tennünk kell érte, hogy párunk szexisnek, nőiesnek találjon. A saját párunk igényeivel nagyjából tisztában vagyunk, és persze előfordulhat, hogy más igényeknek is meg akarunk felelni. A swinger például az a műfaj, ahol igyekszünk más férfiaknak, esetleg hölgyeknek is tetszeni.

Mit tegyünk, hogy elkerüljük a csalódásokat?
Először is tisztázzuk saját igényeinket és tiszteljük mások igényeit. Mondhatjátok, könnyen beszélek, mert magas és vékony vagyok. Hát kérem szépen, volt akinek nem jöttem be! Nem voltam elég húsos, faros, combos. Nincs az a férfi a világon, akinek a kedvéért vad zabálásba kezdjek csupán azért, hogy megfeleljek az elvárásainak. Fordított esetre is azt ajánlom, hogy aki túlsúllyal küzd, ne a swinger kedvéért kezdjen diétába, hanem önmaga kedvéért.



Ha úgy érzi, hogy ettől boldogabbá válik, tegye!
Ha úgy érzi, hogy a koplalástól mogorva, zsémbes és elviselhetetlen lesz, akkor inkább ne tegye! A boldog, kiegyensúlyozott nőnél nincs szexisebb a világon, higgyétek el!

Tehát, hölgyeim, először a fejünkben kell rendet tennünk és csak utána a hűtőszekrényben! A boldogság és a kiegyensúlyozottság elsősorban csak rajtunk múlik.

Anikó
SwingerCafé

Képek: www.morguefile.com
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 3482 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x