Hogyan főzz meg egy pasit? - Konyhától az összegyűrt lepedőig...
Címlap / Te+Én+Szex / Hogyan főzz meg egy pasit? - Konyhától az összegyűrt lepedőig

Hogyan főzz meg egy pasit? - Konyhától az összegyűrt lepedőig

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Számtalan recept nem is a gasztronómia csodájáról és művészetéről szól, hanem sokkal inkább kedvesünk elvarázsolásáról, amit jobb szeretünk már a hálószobában kiélvezni. Ez szó szerint értendő, ugyanis az alábbi afrodiziákumok olyan pozitív hatással vannak a férfi állóképességére, ami nem csak a nemi vágyat erősíti, de a kapcsolatot is kiegyensúlyozottabbá teheti.  

Sokan azt hiszik, hogy a vágykeltő ételek elkészítéséhez igen mélyen a pénztárcába kell nyúlni, pedig a legtöbb háztartásban fellelhetőek azok az összetevők, amikből igen olcsón finomat, egyszerűt és potenciát növelő vacsorákat készíthetünk. 
 
Bazsalikom minden konyhában megtalálható, akár élő fűszernövényként az ablakban, akár szárítva és összemorzsolva a fiókban. Gondoltad volna, hogy a termékenységre gyakorolt hatása miatt fogyasztották és fogyasszák a mai napig a hinduk? Ez a növény a hímivarsejteket fürgébbé teszi és a gyermekáldás előtt álló párok is szívesen fogyasztják, ezzel is lehetőséget adva egy új élet megfoganására.
 

Hasonlóképpen működik a petrezselyem és a zeller is, ami értágulatot és vérbőséget képes okozni. Ezért az ezekben gazdag levest előszeretettel érdemes és ajánlott tálalni, hiszen ennek köszönhetjük a vacsora utáni összebújás legelső jeleit, ahonnan már nincs vissza út és határ tényleg a csillagos ég.
 
A desszertre is érdemes erősen fókuszálni, hiszen a szerecsendió, a datolya, a gránátalma és a gyömbér egyéni kombinációit ha csokoládéval rakjuk össze, akkor a feltüzelt nemi vágy több, mint garantált. 
 

És ha mindenképpen biztosra akarsz menni, akkor még mindig van lehetőség hamar elkészíteni egy borsmenta teát, ami ismételten a merevedésre van kitűnő hatással. Amúgy sincs annál kellemesebb élmény, amikor vacsora után még elfogyasztotok közösen egy finom teát, egyre közelebb kerülve egymáshoz, majd kézen fogva betértek a hálószoba gyertyáktól való pislákolásába.
A hangulatot egyedi masszázsolajjal a legszerencsésebb indítani. A rózsa- és jázminolaj a leghatásosabb, ugyanis az egy dolog, hogy már az illatuk is bódító hatással bír, de használata közben teljesen képes ellazítani és megakadályozza a korai magömlés lehetőségét is.
 
Így hát a tapasztalatok szerint is elmondható, hogy valóban igaz a mondás: a tökéletes este a konyhában kezdődik és a hálószobában végződik. 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 1956 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x