Mellbeszélgetések
Címlap / Te+Én+Szex / Mellbeszélgetések

Mellbeszélgetések

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-08

A mell megszólal. Arról mesél, amikor még csak reményként élt, majd a reményből bimbó, később nyíló rózsává vált. Kibomlott, izgalmat okozva a fiúknak az osztályban, a szomszéd agglegénynek, a papa barátjának, a zongoratanárnak és az építkezés kőműveseinek, akik  

 

Két nő mellei beszélgetnek egymással? – Saját két mellünk folytat diskurzust? – Melleinkről vallunk?– Igen. De hogyan!

Ezen a héten kedvenc olvasmányomat egy kiállítás falain láthatom. Egy fotó, és mellette szöveg. Arctalan, testetlen, csak a mellek, de beszédesebbek, mint egy arc a maga mimikájával, vagy a szemeknél, amelyek többet tudnak mondani a szavaknál. Mindez nincs, de amit megtudunk a mellek viselőjéről, az közelebb hozza őt hozzánk, mint egy ölelés. Mert őszinte. Mert soha nem beszélgetünk így lányokkal, asszonyokkal. Nem jut eszünkbe ilyen kérdéseket feltenni, ha eszünkbe jutna, akkor megállj parancsolna kultúránk szokásrendszere, a téma tabu volta, a szemérmünk, a gátlásaink.

A mell megszólal. Arról mesél, amikor még csak reményként élt, majd a reményből bimbó, később nyíló rózsává vált. Kibomlott, izgalmat okozva a fiúknak az osztályban, a szomszéd agglegénynek, a papa barátjának, a zongoratanárnak és az építkezés kőműveseinek, akik egy emberként hagyták abba a munkát, hogy az ujjukat a szájukba véve füttyben fejezzék ki elismerésüket.

Mesél a büszkeségről, az örömről a tükör előtt. És a szégyenről az ajtón kívül, a görnyedt hátról, a rejtőzködésről, dugdosásról.
Mesél a néha kellemes és izgató, néha pedig váratlan, megalázó érintésekről. A „tapizásról" az iskolában, a dörgölőzésekről, a játékos birkózásnak álcázott „véletlen" simításokról… és a direkt, durva markolászásról.

Elmeséli, hogy a mell legtöbbször csak akkor tudja elfogadni önmagát, ha a szeretett férfi elfogadja. Nincs saját identitása, határozott álláspontja önmagáról. Ha a férfi szereti, a mell szereti önmagát. Ha bármilyen is, de elfogadják, ő is elfogadja magát. Ha a férfi szereti cirógatni, imád vele játszani, és örömét leli benne, a mell is örül, kivirul, boldog, érzéki testrésszé válik. Ha nem szeretik, megszűnik, mint erogén zóna, és tiltott területté válik.

Mesél a ruhájáról, a melltartóról. Nélküle még az udvarra sem. Ha mégis, lapít, észre ne vegye valaki. Otthon sem, házon belül sem, mert meglátja magát a tükörben, és akkor, jaj neki! Vagy ellenkezőleg. Hiszen olyan szép, hadd lássa mindenki! Melltartó nélkül lágyan mozdul, ring minden mozdulatra, nincs kalodába zárva. Szabad, mint a szél.

Mesél arról, hogy elhiszi, amit a médiák sugallnak: csak úgy szép, ha égnek áll, bizonyos szögben, bizonyos méretben. Igyekszik igazodni, mint katonák a sorban, és szégyenkezik, mert naponta szembesül kudarcával: bizony alulmarad a versenyben.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1103 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x