Írom a levelet - suttogom a nevedet
Címlap / Te+Én+Szex / Írom a levelet - suttogom a nevedet

Írom a levelet - suttogom a nevedet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Szerelmes levelek, SMS-ek és e-mailek repkednek szerte a virtuális és ríltájm(valósidejű) életben. Hol van már a rózsaszínű papírra, illatos tollal írott levélkék kora?  

Hol van az illatos levelek kora?
Talán itt? Újra divat lett az elektronika korában a dizájnos e-mailek helyett tollat ragadni. Hódít a retró. Az illatos tollak, a valódi giccs-rózsaszínű levélpapírok és borítékok még mai is elvarázsolják a kamaszlányokat.

Ki ne örülne annak, hogyha a csekkek és más reklámlevelek között néha talál valami izgalmast, amitől megremegnek a térdek és a bokák, amit reszketve dugdosunk, míg csak oda nem érünk, hogy kibontjuk, és akkor végre pironkodhatunk, és szerthetünk. Szerelmesnek lenni nagyszerű. Itt a nyári meleg, és a május, a szerelem hava.

Írjunk szerelmes levelet!
Szerelmes levelet írni jó! De csak kézzel írni jó! Nem hiszel nekem? Na jó, akkor ne higgy, csak próbáld ki! A kézzel írás ugyan lehet, hogy nehezebb, na de milyen szerelemes az olyan, aki nem hajlandó némi áldozatra a kedveséért, vagy aki lusta, ha érzelmekről és hódításról van szó! A kézzel írt levél sokkal személyesebb, intimebb. Nem másolható olyan könnyedén, mint az elektronikus levél. (Ugye ha egy társkeresőn jó hatásfokot akarunk elérni, akkor a copy/paste paranccsal elég sok levelet ki lehet küldeni ami frappáns, jópofa, és hódító! Próbáld meg ezt nem elektronikusan!) Egy valódi levél sokkal jobban megmutatja az író személyiségét, még akkor is, ha nem vagy grafológus.

A valódi levélre várni kell. Nem csak így, csupa kis betűkkel. Rosszul mondtam. VÁRNI kell rá. És ez a jó az egészben! Az az idő, amíg azon örlődsz, hogy vajon jön-e már végre? Vajon ír-e már? Mikor ér ide? Nem is azt olvasod, hogy mit ír, csak öleled végre a borítékot. A valódi levélnél szine hallod a füledben a kedves hangját, miközben olvasod a sorait. A valódi levélben tényleg ott van Ő. Az illata, a hangja, a tekintete, ahogy beleolvad a tiédbe. A valódi levél nem hazudhat, mert a valódi levél tényleg egyedileg, kézzel, csak neked készül. A valódi levél ettől sokkal értéksebb mint egy SMS! Azt nem lehet két megálló között bepötyögtetni a metrón. Ahhoz le kell ülni! Az igazi levélnél valóban koncentrálni kell.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.

Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 9238 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x