Adsz egy nyalást?
Címlap / Te+Én+Szex / Adsz egy nyalást?

Adsz egy nyalást?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-28

- Avagy a fagylalt flört veszélyeiről. Kolléganőm a minap új tudással gazdagított engem, s egyben el is kápráztatott az ő ilyen témájú jártasságával. 

 

Kolléganőm a minap új tudással gazdagított engem, s egyben el is kápráztatott az ő ilyen témájú jártasságával.

Azt mondta, hogy ha szeretnéd, hogy egy férfi rögtön beléd zúgjon, akkor vegyél egy fagyit vagy jégkrémet, és mélyen az ő szemeibe nézve, kezdd el nyalogatni azokat, már ha van erre időd és tered. Ha meg nincs, akkor is tudd, hogy ez így igaz, s ezért nem árt mindig magadnál tartanod minimum egy pálcás jégkrémet!

Persze biztosan lehet más is, csak ő ezt a márkát említette, azt pedig én tettem hozzá, hogy tartsd mindig nyitva a szemed és a szád!

Hát én megpróbáltam, de valahogy fordítva sült el a dolog. Igaz, nem is próbáltam, csak úgy spontán hazafelé a mindennapi betevőt kereső munkatevékenységemből (félre ne érts!), megjutalmazom magam mindig két gombóc fagyival, különösen ilyen hosszú forró nyarakon nyalakodom.

Úgy jönnek ezek a szavak spontán a számra, mint a jéghideg édes-krémes érintése a különféle fagyi gombócoknak, amiket hazafelé félúton elnyalogatok. A másik felére már nem jut, mert addigra elfogy, vagy elfolyik ebben a nagy melegben.

Na, szóval, nyalom a fagyit önfeledten, amikor is érzem, hogy egy tágra nyílt férfiszempár tapad rám.Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1654 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x