HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-26
Címlap / Utazás / Utazás 2019 - Miért épp Miskolc?

Utazás 2019 - Miért épp Miskolc?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-26

Ma nyílt meg, és vasárnap estig látogatható az Utazás 2019 kiállítás a Hungexpón. Idén Algéria és Kecskemét a díszvendég, szubjektív összeállításunkban mégis Miskolc viszi a prímet. Mutatjuk, miért!  

 

 
Azok az idők rég elmúltak, amikor az Utazás expo 3-4 csarnokot zsúfolásig megtöltő rendezvény volt, ahol egész nap el lehet bolyongani. Az ok egyszerű: ma már minden elérhető online, így már nincs akkora igény arra, hogy több szatyornyi katalógust begyűjtsünk egyszerre, hogy aztán hetekig azokat bújjuk, meg vastag filctollal bekarikázzuk a szimpatikus ajánlatokat. A kiállítás fő hangsúlya ennek megfelelően áthelyeződött: az egyes települések, régiók élményszerű bemutatása mellett kevésbé izgalmas az utazási irodák kínálata.

A hazai díszvendég Kecskemét (és Bács-Kiskun megye) hatalmas standján minden információt megtalálunk, ami érdekes lehet, sőt, van egy jó kis játékuk is egy érintőképernyőn (jópofa kis cucc, a helyére kell húzni a kecske darabjait, és minden jó találatért megjutalmaz egy-egy infóval, helyi érdekességgel), mégis, valahogy az az ici-pici plusz hiányzik, ami a tökéletes fűszerezést megadná a kecskéhez, vágod.

Hozzá kell tenni: Kecskemét bemutatkozása mindent összevetve sokkal vonzóbb és emberközelibb, mint a Budapestet sportfővárosként és még ki tudja, mi mindenként hirdető, szintén hatalmas installáció, ami olyan, mint egy nem túl frappáns óriásplakát-kiállítás és egy illuminált építész 3D-s skicceinek halva született szerelemgyereke. (A videóban találtok róla egy snittet.)
 

A kézműves és gasztronómiai bemutatók, a hol innen, hol onnan felcsendülő zene és énekszó, a kvízek és nyereményjátékok szerencsére hagyományosan hozzátartoznak az Utazás kiállításhoz, szóval egy délutáni családi programnak még mindig megfelel, akkor is, ha a nyaralást úgyis interneten foglaljuk. (A kísérőprogramokról is találtok infókat itt.)

És akkor irány Miskolc!

Szóval a lényeg, ami az első pillantásra megtetszett, az a miskolci stand: igényes, változatos, látványos és nagyon zöld. Bevallom, Miskolcra én se úgy szoktam gondolni, mint kiváló turisztikai desztinációra, pedig van ott látnivaló bőven. Hogy mást ne mondjak: Lillafüred. Vagy Miskolctapolca. Kriza Ákos, a miskolci polgármester mond többet is:
 Rendezvénynaptár 
 
[ 579 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x