Szexi modell Kylie Minogue új pasija! (Képekkel!)

Miután végleg szakított volt szerelmével, a pöttöm énekesnő új kaland után nézett. Meg is találta legújabb pasiját, akit Dita buliján mutatott be a nagyközönségnek. A titokzatos hódoló fiatal, csinos, és szemmel láthatóan nagyon jóban van Kylieval. Vajon tényleg itt a nagy szerelem?

Dita von Teese szeptember 28-án ünnepelte 36. születésnapját. Ebből az alkalomból hatalmas partit adott Los Angeles egyik legelőkelőbb bárjában, ahol a sztárvilág színe-java összegyűlt. Megjelent a buliban Kylie Minogue ausztrál énekesnő is, akit nemrég tüntettek ki Angliában.


HarmoNet tipp: A legnagyobb kitüntetések birtokosa a zenei pályán - Kylie Minoque a csúcson >>

A legnagyobb meglepetés az volt, hogy Kylie nem egyedül érkezett, amire Olivierrel való végleges szakítása után mindenki számított, hanem egy ifjú lovaggal. A váratlan fordulat azonnal a középpontba helyezte a picurka énekesnőt, és bár Dita szülinapi bulija volt, ettől kezdve mindenki csak Kylieval foglalkozott. A titokzatos fiatalemberről hamar kiderült, hogy egy spanyol modellről, Andres Velencosoról van szó, aki szemmel láthatóan igen közel férkőzött a nála 10 évvel idősebb énekesnőhöz. Persze az is rögtön szemet szúrt mindenkinek, mennyire hasonlít Kylie mostani partnere korábbi szerelméhez, Olivierhez. Ez pedig bizonyosan nem véletlen.

Lehet, hogy Kylie titokban még mindig szereti volt barátját? A partin minden esetre Kylie és Andres egy percre sem tágított egymástól, és láthatóan remekül érezték magukat. A nagy korkülönbség pedig fel sem tűnik, hiszen Kylie remekül tartja magát, simán letagadhatja azt a 10 évet. Az más kérdés, mennyire lesz tartós ez az új szerelem. Remélhetőleg a sok megpróbáltatáson keresztül ment énekesnő végre rátalál az igazi boldogságra. Vagy a fiatal, ambiciózus modell, akiről szép számmal jelentek meg pikáns képek világszerte így akar előbbre jutni és karrierjét egyengeti a híres sztár oldalán? Meglátjuk.

HarmoNet tipp: Kylie és Olivier kibékülnek? >>