A legnagyobb kitüntetések birtokosa a zenei pályán - Kylie...
Címlap / Showbiznisz / A legnagyobb kitüntetések birtokosa a zenei pályán - Kylie Minoque a csúcson

A legnagyobb kitüntetések birtokosa a zenei pályán - Kylie Minoque a csúcson

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Hatalmas kitüntetés az aprócska énekesnőnek. Kylie Minoque élete legnagyobb kitüntetését vehette át. Franciaország után Angliában is legnagyobb kitüntetést kapta meg. 

A popvilág aprócska énekesnője élete legnagyobb kitüntetését vette át a hónap elején. A Brit Birodalom Rendjének tagja lett, ami az egyik legnagyobb elismerés Nagy Britanniában. Kylie Minoque 20 éves zenei pályafutásával érdemelte ki az elismerést, amit személyesen Károly hercegtől vehetett át a Buckingham palotában. 


Kylie Minogue 1968. május 28-án született Melbourneben. Pályafutását 12 évesen színésznőként kezdte különböző tévé sorozatokban, igazi sikert az ausztrál Szomszédok című szappanoperában ért el, amit Angliában is nagy sikerrel vetítettek. Első zenei albuma 1987-ben jelent meg és egy csapásra meghódította az egész világot a The Locomotion című dallal. 

Ettől kezdve Kylie sikert sikerre halmozott, a slágerlisták élén mindig szerepelt egy-egy dallal. Legnagyobb sikerét Jason Donovannal, korábbi sorozatbeli partnerével előadott duettel, az Especially for You-val érte el, ez a dal a világ majd’ minden országában listavezető volt. Az ausztrál énekesnő 2003-ban Grammy-díjat kapott, tavaly pedig átvehette a francia állami kitüntetést, a Művészetek és Bölcsészettudományok Lovagja címet (Chevalier dans l,ordre des Arts et Lettres).

HarmoNet tipp:
Kylie és Olivier kibékülnek? >>

Most Angliában kapta meg a legnagyobb elismerést, amit boldogan fogadott. "Ez a kitüntetés egyszerűen hihetetlen számomra.” - nyilatkozta a meghatott énekesnő, miután átvette Károly hercegtől az elismerést. Élete nagy tragédiája, hogy 3 éve mellrákot diagnosztizáltak nála, ám a sikeres orvosi kezeléseknek hála, Kylie túlélte ezt a megpróbáltatást is. Sajnos azonban a pöttöm sztár, aki a legnépszerűbb tévés személyiségtől a legszebb viaszfigura címig már annyi elismerést begyűjtött, a magánéletben nem olyan szerencsés, mint a zenei világban, kapcsolatai sorra vallanak kudarcot, és egészségi állapota is aggodalomra ad okot.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 996 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x