Hatalmas lebukás! A Beckham házaspár alkalmazottai a sztárpár cuccaival üzletelnek a neten!

Victoria Beckham szülei azt hitték, rosszul látnak, amikor egy internetes aukciós oldalon véletlenül lányuk és vejük cuccaira lettek figyelmesek. Azonnal szóltak Vicnek, hiszen abban biztosak voltak, hogy ő nem üzletel a ruháival és férje használt cipőivel. A tettesek azonnal lebuktak.

Victoria Beckham azonnal rendőrt hívott, amikor szülei azzal hívták fel, hogy az interneten valakik az ő és férje ruháival és cipőivel próbál üzletelni. A szülők véletlenül bukkantak rá egy egyébként népszerű aukciós oldalra, ahol megdöbbenve látták, hogy ismeretlenek a Beckham házaspár ruháit és cipőit kínálják árverésre. Először azt hitték, valami rossz tréfa, ám Victoria édesanyja felismerte lánya ruháit – egyik sem mindennapi darab – és azonnal a telefonhoz rohant. Abban biztos volt, hogy a lánya soha nem tenne ilyet. De akkor kicsoda? 

HarmoNet tipp: Durván kényszerbeteg David Beckham >>

Miután Victoria felforgatta az egész lakást – nem lehetett kis meló – valóban felfedezte, hogy hiányzik jó pár ruhája, és férje cipői közül is nem egy. Mivel Vic divatbolond, elképesztően rendetlen és kétszer nemigen veszi fel ugyanazt, nem tűnt fel neki, hogy használt ruhatárát valaki alaposan megdézsmálta. Az már furcsább, hogy a rendmániás Davidnek sem szúrt szemet, hogy a cipői közül nyoma veszett néhánynak (lehet, hogy nem is tudja, hány pár cipője van?) Minden esetre Vic azonnal rendőrt hívott, és mire a zsaruk kiértek, már gyanúsított is akadt.

A házaspárnál dolgozó Eric és June Emett jöhettek csak szóba, hiszen állandó alkalmazottakként ők könnyen hozzáférhettek a pár holmijához. A bejáróként dolgozó férfi és asszony 10 éve van Beckhamék mellett, mindeddig maximálisan megbíztak bennük, így soha eszükbe sem jutott gyanakodni a két alkalmazottra. A rendőrség azonnal házkutatást tartott Emettéknél, és meg is találták Beckhamék hiányzó cuccait. Előkerültek a neten eladásra kínált ruhák és cipők, amikért a pár csinos összeget remélt, egyrészt méregdrága, márkás holmik lévén, másrészt, mert a Beckham házaspár „ereklyéi”. Üzlet helyett azonban a bilincs kattant, köszönhetően a szerencsének, és Vic szörfös kedvében lévő szüleinek. (Tényleg, vajon ők mit kerestek az aukciós oldalon?)