Durván kényszerbeteg David Beckham
Címlap / Showbiznisz / Durván kényszerbeteg David Beckham

Durván kényszerbeteg David Beckham

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-22

Ki hitte volna, hogy az isteni Beckham takarít, porszívóz, rendet rak, mégpedig megszállottan? No nem kell aggódni, nem állnak annyira rosszul, hogy nem telik bejárónőre. Egyszerűen csak David beteg. Nem kicsit. 

Kényszeres takarítás - Vic szétpakol, David rendet rak
A sztárfocista és szex szimbólum minden nő álma. Együtt élni vele viszont rémálom. A görög istenekére hasonlító testben egy eléggé bomlott lélek él, hiába a mondás, hogy ép testben. David Beckham nagyon komoly kényszerbeteg, és ezzel az őrületbe kergeti a környezetét. Olyan szinten rendmániás, hogy képes álló nap porszívózni, amit nem bíz a házvezetőnőre, mert az nem képes teljesen egy irányba rendezni a szőnyeg rojtjait. Mert azoknak ugye úgy kell állni. A porszívót is csak egy irányba lehet tolni, nehogy húzásnyom maradjon a szőnyegen. Ha felesége, Vic akár csak egyszer is végigmegy rajta - ami igen gyakran előfordul, mert szereti bosszantani a férjét - David azonnal újra porszívózza az egészet. Ám nem csak a szőnyeggel vannak bajok.

A lakásban semmit nem lehet előlhagyni, ezért David állandóan veszekszik elképesztően rendetlen nejével, aki úgy áll bosszút, hogy az összes ruháját - van neki bőven - szanaszét dobálja. Így David kénytelen állandóan pakolni, ami nem kis meló, főleg, hogy a szekrényekben is mindennek élére állítva kell lenni: milliméter pontosan összehajtva mindennek, színek szerint összerendezve. Természetesen külön van szekrény minden fajta ruhának: nadrágoknak, ingeknek, cipőknek, öltönyöknek, szoknyáknak. és ez így van a konyhában is. Egy hűtő az innivalóknak, egy a zöldségnek és gyümölcsnek, és egy az egyéb ennivalónak. Jaj annak, aki valamit rossz helyre tesz! David képes állandóan szemmel tartani a hűtőket, és ha valami elmozdult a helyéről, vagy nem sorban van párosával, akkor kitör a botrány. Egyébként is mindent egyenes sorokba rendez, a fürdőben a parfümös üvegeket is, nagyság szerint, szintén szigorúan párosával. Hiába... David valóban metroszexuális, nagyon!

Lepedővasalás a szállodában
A szállodákban is megőrjít mindenkit, mert a szobában újra ágyaz magának, és ha csak egyetlen ránc is van a lepedőn, azonnal másikat hozat, rosszabb napján maga megy el vasalni egyet. Szintén baj van a függönyökkel is, ha azok nem teljesen egyformán lógnak, vagy valamelyik oldalon több a ránc. Az asztalokról mindent el kell pakolni, még egy telefonkönyv sem lehet a készülék mellett. A bárszekrényben is újra pakolja az üvegeket, és ha valamiből páratlan számú van, inkább kidob egyet. A törölközőket szintén egyforma méretre hajtogatja, használat után is.

A vendégek sincsenek biztonságban
Partikon is az agyára megy mindenkinek, mert köztudott, hogy utál bármilyen buliba elmenni, inkább otthon ül, és ha kénytelen valahol részt venni egy rendezvényen, akkor egész este szó nélkül gubbaszt, és egyfolytában árgus szemekkel figyeli, ki mit tesz rossz helyre az asztalon. Rossz hely: bármi, amikor valami nem pont sorban, nem párosával. szóval mást nem csinál, mint a többiek tányérját, poharát igazgatja, összeszedi a szalvétákat, húzogatja a terítőt, és csúnyán néz mindenkire, aki nem pont egymás mellé teszi az evőeszközöket.

HarmoNet tipp:
Kényszeres vagy? 10 jel, amiből megtudhatod! >>

Mindenki kényszeres
A legtöbb ember a pszichológusok szerint életében legalább egyszer hosszabb-rövidebb időre szenved valamilyen kényszerbetegségben nemtől függetlenül. Nőknél gyakoribb a tisztaság, férfiaknál a rendezgetési kényszer, de létezik egy sor egyéb kellemetlen tünet is. A kényszeres cselekvések enyhébb formája sokszor nem okoz semmilyen problémát, ám David esetében a dolog már nagyon komoly és a környezetében élők életét nagyon megnehezíti. Persze ha arra a kényszerére gondolunk, hogy a labdának a hálóban a helye.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3384 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x