Britney továbbra is gyámság alatt - apja rendelkezik élete felett!

A bíróság határozatlan időre meghosszabbította Britney Spears felügyeletét. Eredetileg idén december 30-án szabadult volna az énekesnő apja gyámsága alól, ám ügyvédei javaslatára és a bírói döntés alapján Britney elfogadta, hogy továbbra is apja vigyáz rá.

Határozatlan időre apja felügyelete alatt marad Britney Spears. Az énekesnő vagyonát így továbbra és Jamie Spears kezeli, lánya minden pénzügyét ő intézi. Britney apja továbbá lánya életviteléért is felelős, így megszabhatja, mikor mit tesz lánya, kivel találkozik, hová megy. A gyámság elvileg idén december végén megszűnt volna, ám Britney ügyvédei jobbnak látták, ha végleg apja felügyelete alatt marad a sztár, mivel így nagyobb biztonságban van Britney is, a pénze is, és az esély is jobb arra, hogy előbb-utóbb visszakapja gyerekeit is, akiket szintén bírói döntés alapján vettek el tőle, és bíztak volt férjére.

Britney egyáltalán nem tiltakozott a döntés ellen, hiszen neki is könnyebb, ha bonyolult pénzügyeit nem neki kell intéznie, és önmagát is nagyobb biztonságban tudhatja apja vigyázó szemei előtt. Bár az énekesnő már felépülőben van súlyos alkoholizmusából és drogfüggőségéből, nem árt az óvatosság. Reva Goetz bíró is azzal indokolta döntését, hogy fennáll az esélye annak, hogy Britney pénze jogtalan kezekbe kerülhet, ha kikerül apja felügyelete alól.

HarmoNet tipp: Pénzért vigyáz Britneyre az apja >>

Az elmúlt két évben az énekesnő többször is kétes személyek társaságába került, akik visszaéltek a szenvedélybeteg lány kihasználhatóságával. A gyógyulóban lévő lány érdekében mindenki jobbnak látta, ha még egy ideig apja segíti az életvezetésben, és ezzel Britney értett egyet legjobban.